VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Stavební práce: - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - natěračské práce - rekonstrukce domů, bytů, bytových jader.

Výroba, kovovýroba, zámečnictví, prodej: - konstrukční díly - ocelové konstrukce - tlakové a beztlaké nádrže - vany pro mořící, galvanické a jiné povrchové úpravy - dopravníky - kouřovody a potrubí pro vzduchotechniku - násypky a zásobníky - technologická zařízení z nerez materiálů.

Činnost: - zemní práce kráčejícím bagrem (Menzi Muck A91).

Služby: - hodinový manžel - drobné opravy - sestavování nábytku - instalatérské práce - obkladačské práce - zámečnické a svářečské práce - klempířské práce - kácení stromů - opravy a stavba plotů - terénní úpravy a další.

Elektroinstalační práce. Montáže: - silnoproudé elektroinstalace - kamerové systémy - alarmy - TV a SAT sytémy. Revize elektroinstalace.

Služby: - vodoinstalatérské práce - podlahářské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - drobné malířské práce - montáže polic, skříněk, zrcadel a dalších doplňků.

Stavební firma, výstavba: - dopravní stavby - silniční, železniční mosty - železnice - rekonstrukce železničních svršků - vodohospodářské stavby - průmyslové stavby, haly - zakládání staveb - zemní práce.

Obchod antik-bazar, restaurování opravy starožitností, posudky, prodej a nákup.

Zeměměřičské služby. Sídlo: Ivančická 580 199 00 Praha 9 - Letňany

Jeřáby, autojeřáby: Silniční motorová doprava.

Práce, výroba: - truhlářské - tesařské - pokrývačské - podlahářské - kuchyně - skříně - šatny

Práce: - elektroinstalatérské - montáž elektonické zabezpečovací systémy - instalace optických, telefonních sítí.

Služby: - elektroinstalační práce - revize objektů, spotřebičů, hromosvodů - zabezpečovací zařízení - montáž - veřejné osvětlení - práce s montážní plošinou.

Pálení a dělení kovových materiálů autogenem. Prodej: - hutní materiál - profily U, I.

Truhlářství, výroba: - rámy - šperkovnice - muškařské krabičky - soustružené dekorace.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - stavby na klíč - rekonstrukce - pokládání zámkové dlažby - rekonstrukce a opravy bytových jader - vodoinstalace - topenářské práce

Služby: - astrologický a numerologický rozbor osobnosti - práce s energií - odblokování čaker - výklad tarotových karet

Práce: - geodetické - vytyčování hranic pozemků - geometrické plány.

Řemeslo: čalouník Obor: Čalounictví Popis: Naše firma Vám nabízí profesionální čalounické práce. Věnujeme se čalounění nábytku na zakázku, opravy starého čalounění novodobého i starožitného nábytku (např. židle, sedací soupravy, křesla, ....), a jiné čalounické práce.

Činnost: - zemní a výkopové práce - bourací práce - vrtané piloty

Truhlářství, výroba: - na zakázku, zakázková - kuchyně - obývací pokoje - ložnice - úložné prostory

Stavební práce: - rekonstrukce domů, bytů - zateplování fasád - sádrokartony.