VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Služby: - kominictví - kominík - revize komínů - vložkování - stavba komínů

Sériová výroba: - komponenty pro automobilový průmysl. Lisování: - střešní sytémy - sedadlové systémy - výztuže - nosníky přístrojové desky - dvěře a dveřní systémy. Svařování. Povrchová úprava. Kontrola kvality, testování.

Pokrývačství, tesařství Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Činnost: - návrhy a realizace interiérů - úpravy povrchů stěn a podlah - truhlářské práce - podlahářské práce - realizace osvětlení - vybavení textilem. OTEVŘENO Po - Čt 8:00 - 11:30 / 12:30 - 16:00 Pá 8:00 - 11:30 / 12:30 - 15:00

Činnost: - stavby na klíč - stavební práce - elekroinstalační práce - voda, topení, kanalizace - revize - rekonstrukce - demoliční práce - ploty - sanace a hydroizolace - půdní vestavby - sádrokartonářské práce - zahradnické práce - úpravy zahrad.

Služby, práce: - elektroinstalace - elektromontáže - elektrikář

Stavební firma: - stavby rodinných domů na klíč - rekonstrukce objektů - zateplení domů - fasády - rekonstrukce střech - půdní vestavby - sádrokartonářské práce - projektová dokumentace - zajištění stavebního povolení, kolaudace - stavební dozor.

Služby: - malování na obličej - airbrush tetování pro děti a dospělé - kresba na zakázku - malba písma a kreseb na stěny.

Služby - kompletní čištění interiérů všech vozidel, včetně nákladních - čištění autosedaček - čištění koberců a čalouněného nábytku - mytí oken - úklidové práce - stěhování - nákladní autodoprava - zednické práce - kovovýroba - zámečnické práce.

Klempířství, tesařství, pokrývačství: - rekonstrukce střech - realizace nových střech - návrhy a výstavba dřevostaveb (altány, pergoly, parkovací stání) - krovy - ploty - podlahy - obklady štítů a interiérů.

Strojírenská firma. CNC obrábění kovových i nekovových materiálů. CNC frézování kovů a plastů . Kovovýroba. Výroba: - obráběné výrobky a montované celky. Kusová výroba, malosériová výroba a středně velké série. Technické kontroly. Balení. Expedice.

Stavební firma. Činnost: - prodej kompletního sortimentu firmy SCHELL - systémy podlahového a klasického vytápění - tepelná čerpadla a klimatizace - rozvody vody a odpadů - tlakové zkoušky a předávací protokoly - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - stavby na klíč. Kancelář: ul. Míru 172 464 01 Frýdlant v Čechách

Stavební firma. Činnost: - prodej kompletního sortimentu firmy SCHELL - systémy podlahového a klasického vytápění - tepelná čerpadla a klimatizace - rozvody vody a odpadů - tlakové zkoušky a předávací protokoly - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - stavby na klíč. Kancelář: ul. Míru 172 464 01 Frýdlant v Čechách

Nabídka elektromontážních prací či montáží silnoproudých a slaboproudých rozvodů v budovách, halách, bytech nebo rodinných domech.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné a bytové domy - průmyslové stavby - rekonstrukce - zateplení - inženýrské sítě - zemní a výkopové práce - demolice a bourací práce Služby: - stavební projekce - inženýrská činnost

Výroba, prodej: -montované dřevostavby: - haly, stáje, sklady, ubytovny - příhradové střešní konstrukce - montované rodinné domky - chatky, zahradní domky, bungalovy - dřevěné obaly - mechanizační zařízení pro chov skotu, prasat, drůbeže - vozíky na přepravky - výklopné bedny. Velkoobchod, maloobchod: - palubky, sádrokarton, ...

Nátěry stěn a stropů dlouhodobě odolné plísním a bakteriím.

Revize elektrických instalací, hromosvodů, elektrických spotřebičů a nářadí včetně pracovních strojů. Kontroly nouzového osvětlení. Odstranění závad zjištěných při revizi.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské.

Rekonstrukce domů a bytů: - zednické práce - malířské práce - výkopové práce - sádrokartonářské práce - kompletní rekonstrukce koupelen a WC - instalatérské práce - obkladačské práce a další.

Klempířství. Rekonstrukce, opravy: - střechy RD, bytových domů, hospodářských budov. Výroba: - okrasné klempířské prvky. Další činnosti: - vyzdívání a opravy komínů - montáž střešních oken - pokládka střešní krytiny.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Kovovýroba, výroba: -ocelové vrata, brány, schodiště, schody, mříže, přístřešky.

Nabízíme služby z oblasti odívání: - odborné poradenství i pro plnoštíhlé a nadměrné velikosti - dámské šaty, sukně, halenky, kalhoty, kostýmy, saka, lehké pláště - pánské kalhoty, lehká saka, košile, kravaty, lehké pláště - povlečení, lemování záclon, ubrusů a dalších doplňků - pro firmy oblékáme zaměstnance a zajišťujeme vybavení (restaurace, ...

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně Řemesla, práce: - zedník, zednické - sádrokartonářské

Stavební činnost: - rekonstrukce domů, bytů - rekonstrukce koupelen - malířské a natěračské práce - sádrokartonářské práce - vyklízení sklepních a půdních prostor Služby: - drobné úpravy zeleně