Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Činnost: - zateplování fasád - sádrokartonářské práce - pokládky dlažeb a plovoucích podlah - zednické práce - malířské práce.

Výroba a vývoj strojů a prototypů na zakázku: -ozubená kola, ozubení -lyžařské vleky -stroje na zakázku -speciální stroje -jednoúčelová zařízení -součásti anodových jeřábů. Práce: -kovoobrábění -generální opravy.

Činnost, práce: - svařování, svářečské - zámečnictví - potrubářské práce - montáž ocelových konstrukcí Zámečnictví a svařování v oblasti potrubních systémů a kotlů pro energetiku.

Práce, služby: -zemní -demoliční -stavební -elektroinstalace -truhlářské -tesařské -sádrokartonářské -zámečnické Likvidace odpadů. Nákladní automobilová doprava. Vozový park. Pronájem, půjčovna: -autojeřáb -kolový nakladač -šroubový kompresor.

Geodetické práce - vytyčování vlastnických hranic - tvorba mapových podkladu - tvorba digitálního modelu terénu, kubatur - zaměřování inženýrských sítí

Provádí: -vložkování nádrží plastem i ocelí -signalizace netěsností -revize nádrží a jímek -likvidace odpadů -likvidace ekologických zátěží -zámečnické práce. Dodávka, montáž: -kompletní technologické vybavení čerpacích stanic. Autodoprava.

Bytový architekt - návrhy a realizace interiérů - vizualizace - vlastní truhlářská výroba - osvětlení, kuchyně, skleněné prvky - podlahy, dveře, krby, skleněné obklady. Prodej stabilizovaných rostlin z Jižní Ameriky a Evropy - růže - stromky - trávy - dekorace.

Písmomalířské práce. Malířské práce. Lakýrnické práce.

Činnost: - rekonstrukce bytů a koupelen - zednické práce - obklady, dlažby - sádrokartonářské práce - malířské práce - elektroinstalace - broušení a lakování parket - plovoucí podlahy

Tvarové řezání plechů: - kyslík-propan do síly mat.300mm - plazmou do síly mat.30 mm - nadrozměrné výpalky do šíře 4 600mm a délky 14 000mm - vstup. materiál do hmotnosti 20 t.

Práce: - geodetické se specializací na zaměření stávajícího stavu budov a podklady pro architekty.

Výroba: -drátěný program Služby: -ohýbání, lisování, svařování a popřípadě i povrchová úprava drátu.

Práce: -zakázková výroba truhlářská -kuchyňské linky.

Podlahářské práce. Maloobchod, prodej, pokládka: - plovoucí, laminátové, dřevěné podlahy - sportovní podlahy, pryžové podlahoviny - parkety (i mozaikové), palubky - lišty, stěrky - koberce, korek, PVC, linoleum.

Naše služby: - likvidace autovraků - pronájem skladovacích ploch. - znalecké odhady -kovoobrábění

Non-stop zámečnická pohotovost - výroba klíčů - otevírání dveří bez poškození - montáž a výměna zámků a vložek - otevření zaseklého trezoru.

Truhlářství, výroba: - vestavěné skříně - kuchyňské linky - pergoly - obklady schodišťových stupňů.

Elektromontážní práce: - opravy a údržba zařízení do 22 kV - montáže v prostředí SNV - rekonstrukce v objektech - revizní činnost - montáž hromosvodů - rozvaděče - práce montážní plošinou - projekce.

Provádíme mobilní tlakové tryskání a nátěry a poradenství v oblasti povrchové úpravy kovů a jiných materiálů. Dále průmyslové bezpečnostní a dopravní značení.

Sanace a revitalizace staveb a objektů - sanační práce - sanace stavebních konstrukcí - injektáž konstrukcí - statika staveb - speciální stavební práce.

Činnost: - izolace, izolatérství - izolace tepelné, chladové, hlukové, protipožární, horkovodů, parovodů, energetických celků - vodoinstalatérství, topenářství - prodej a montáž automatických kotlů na tuhá paliva - zemní práce - zámečnictví

Výroba, prodej: - zimní zahrady do bytu - hybridní pohon k elektrovozíkům pro seniory - zásobník na kapsle pro všechny typy kávovarů - krmítko pro ptáky.

Hodinový manžel, služby: - sestavení a montáž nábytku - montáž osvětlení - pokládka plovoucích podlah a PVC - svařování - malířské práce - mytí oken Kovovýroba: - zámečnické práce - mříže - vrata - ocelové konstrukce