VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Klempířství, klempířské práce, klempíř: -rýny, vzduchotechnika, ozdobné části -plechové nádoby, z plechu, plech -okapy, okapový systém. Pokrývačství, pokrývačské práce, pokrývač. Práce na střeše, střecha, střechy: -novostavby -rekonstrukce -zajištění materiálu -zajištění krovu -montáž krytiny, krytina včetně klempířských prací ...

Truhlářství. Návrhy, výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyňské linky - postele - dětské pokoje - obývací pokoje - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.

Činnost: - strojní, ruční pokládka zámkové dlažby - dlaždičské práce - zemní práce - výstavba hrubé stavby, inženýrské sítě.

Činnosti: - zateplování fasád - rekonstrukce domů - střechy - interiéry.

Práce: - zasklívání balkónů, lodžií.

Zámečnictví, výroba: - řezání plechů (CNC plazma, 3D CNC vodní papsek) - ohraňování - nerezové komponenty, potrubí pro ČOV.

Podnikateľské poradenstvo Sprostredkovateľská činnosť Automatizované spracovanie dát Geodetické a kartografické práce Dodávky a poradenské služby ohľadne programov na spracovanie dát Obstarávanie služieb spojených so správou bytového a nebytového fondu Poskytovanie software - predaj hotových programov na základe zmluvy s ...

Projekty: - projektové dokumentace - jednání s úřady - územní rozhodnutí.

Stavební firma. Provádění: -bytové a občanské stavby -inženýrské a průmyslové stavby -udržovací práce na stavbách -zemní práce -odstraňování staveb, demolice.

Podlahoviny pro bytovou a komerční výstavbu. Podlahoviny NOVILON. Podlahové krytiny NOVILUX. Zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku.

Dřevostavby - výroba, výstavba pergol, přístřešk, altánů, zastřešení, saun. Kamenictví - výstavba kamenných plotů, zídek, krbů.

Velkoobchod: - boilery TUV - elektroinstalační materiál - expanzomaty - komínové konstrukce a vložky - kotle ústředního vytápění. Stavební činnost - rekonstrukce budov - topenářské práce - instalatérské práce - rekonstrukce koupelen - hydroizolace staveb - pokládka plovoucích podlah.

Vybavení interiérů kanceláří, škol, nemocnic, bytů - školní a kancelářský nábytek - bytový a domovní interiér. Výstavba dřevostaveb.

Služby: - stěhování bytů, firem, archivů, starožitností - mezinárodní stěhování - stěhování strojů, těžkých břemen - přeprava nadměrných nákladů - skladování (krátkodobé, dlouhodobé). Práce: - jeřábnické - pronájem autojeřábu (Liebherr LTM 1030-2.1, VALLA 250D, Tatra AD 28).

Služby - výklad tarotu - intuitivní krystaloterapie - léčení psychosomatických obtíží.

Betonáže: - průmyslové podlahy - kladení armatur.

Služby hodinového manžela. Hodinový manžel. Veškeré údržbářské práce na klíč: - pro domácnost: - montáž a demontáž nábytku, kuchyňských linek - upevnění polic, skříní - výměny vodovodních baterií, syfonů - drobné zednické práce - malování a tapetování - pokládání podlahových krytin - veškeré úklidové práce - ...

Navrhujeme, vyrábíme a montujeme kuchyňské linky, nábytkové sestavy, vestavěné skříně (lamino, masiv, dýhované desky), atypický nábytek, vybavení obchodů a firem. Moderní kuchyně v lesklém provedení. Realizujeme dřevěné samonosné schodiště a schody.

Stavební firma. Realizace, výstavba, stavby, pokládka, pokládání, rekonstrukce, : -chodníky -pozemní komunikace -parkoviště -vozovky -kanalizace -inženýrské sítě -zámková dlažba (dlažby) - mozaika, žula a žulový materiál a desky. Práce: -zemní a výkopové. Prodej, montáž: -prvky zahradní architektury -zámková dlažba.

Nabízíme kompletní služby v oborech: - elektro (průmyslová a bytová instalace, projekční a revizní činnost) - opravy motorů a transformátorů - termovize - strojní výroba.

Služby: - arboristické práce - řez stromů - bezpečnostní vazby - kácení stromů - údržba zahrad - hodnocení provozní bezpečnosti stromu - výškové práce