VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Činnost: - štukatérství - rekonstrukce historických fasád a interiérů.

Kominictví, stavitelství. Práce - kominické. Stavební činnost: - rekonstrukce bytových jader - hrubé stavby - zámková dlažba - základové desky Internetový obchod, e-shop: - krby, kamna.

Výroba: -rozvaděče -bytové, průmyslové -měřění, regulace. Práce: -elektromontážní.

Činnost: - elektromontáže - servis (systémový, operativní, periodický, lokální, dálkové řízení objektů) - lokální distribuční sítě - energetický development (investice, realizace a provozování obnovitelných zdrojů) - speciální technologie (centrální servisní dispečink, tepelná čerpadla, solárně-termické systémy).

Společnost se specializuje na výstavbu inženýrských sítí, komunikací a pozemních staveb a je schopna zajistit pro všechny druhy realizovaných staveb vlastními silami inženýrskou činnost i veškeré geodetické práce související se stavební činností. Svým širokým rozsahem činnosti zajišťuje společnost komplexní plnění požadavků stavebníků v ...

Nabízíme montáž a servis elektronické zabezpečovací a požární signalizace, kamerových systémů a strukturované kabeláže. Provádíme elektromontáže.

Prodej, montáž, kontrola a oprava přenosných i pojízdných hasicích přístrojů, zařízení pro zásobování požární vodou, požárně bezpečnostních zařízení, revize, elektrospotřebičů a hromosvodů vyškolenými a kvalifikovanými pracovníky. Činnost odborně způsobilé osoby v PO a prevenci rizik.

Prodej: - hutní materiál: - I, U, L profily - armovací sítě a dráty - jackly - plechy - plochá ocel - kruhová ocel - pletiva. Zámečnické práce.

Výroba: -elektropříslušenství pro automobilový průmysl: -alternátory -bimetalové pojistky -startéry -relé -zapalovací systémy -stykače -spínací skříňky. Závod povrchových úprav nabízí: -zinkování, niklování -kapilární pájení.

Služby: -projektová a poradenská činnost, montážní výkresy -opravy a údržba provizorních mostů -realitní činnost. Půjčovna: -lešení HAKI, EKRO -systémové bednění PORT -stěnové a stropní bednění Prodej: -brusné a řezné diamantové nástroje -distanční prvky pro ošetření betonu -prodej a aplikace stavební chemie REDROCK ...

Fotografické služby Reklamné a marketingové služby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Služby súvisiace s počítačovým spracovaním údajov Dokončovacie stavebné práce pri realizácii exteriérov a interiérov Kúpa tovaru na účely jeho predaja ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce bytových jader.

Služby: - povrchová úprava kovů - broušení a leštění mosazných a železných dílů

Práce: - malířské - zednické - zámečnické - obklady, dlažby - sádrokartony - pokládka plovoucích podlah - montáž kuchyní - zateplování fasád

Činnost: - pozemní a zemní práce - terénní úpravy rovných a svahovitých terénů - hloubení základů pro inženýrské sítě i rodinné domy - hloubení bazénů. - dovoz stavebního materiálu - odvoz sutě - kontejnerová doprava.

VMK Truhlářství a interiéry Michal Vondra Truhlářství: - kuchyně - obývací pokoje - koupelny - ložnice - dětské pokoje - nábytek na míru - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - zahradní nábytek. Provozovna: Hluboká u Borovan 158 37312 Borovany

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - schodiště - postele - zahradní nábytek.

Realizace, renovace: -parkety -plovoucí podlahy -PVC, vinylové podlahy -koberce -broušení a lakování dřevěných podlah Zaměření, dodávka materiálu, montáž. Vzorková prodejna: Pasecká (restaurace u Barcuchů) 76001 Zlín.

Služby: - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - svářečské práce.

Astrolog. Přednášky, semináře. Výklad karet. Výuka astrologie.

Vitráže: - výroba a design - restaurování - dveřní výplně - zrcadla - svítidla - umělecké předměty.

Služby - korektury textů v českém jazyce - pravopisná a gramatická korektura textu.

Práce: - klempířské, klempíř - pokrývačské, pokrývač - dodávky střech na klíč - rekonstrukce střech. Montáž: - střešní okna, hromosvody.

Prodej: - kotle, radiátory, krbová kamna, vybavení koupelen. Montáže: - ústřední topení, vodoinstalace, plynoinstalace - elektrické bidety - biokrby.