VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Stavební činnost - provádění staveb - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytů a koupelen - zednické práce - sádrokartonářské práce - malířské práce - bourací práce.

Elektrikář, elektrotechnika. Služby: - kompletní montáž a oprava elektroinstalací bytových i nebytových prostor a domů - revizní zprávy - zabezpečovací systémy a data - drátování skříňových i nástěnných rozvaděčů pomocí schémat a plánů.

Stavební práce: - zednické práce - malířské práce - obkladačské práce - podlahářské práce - zateplovací systémy - rekonstrukce stávajících objektů - zdění, omítky, obklady, dlažby - demolice - bouraní a odvoz sutě - výkopové práce.

Geodetické a kartografické práce: Měřické práce -zaměření staveb a terénu (účelová mapa) polohopisné a výškové zaměření. Zeměměřické práce v katastru nemovitostí: -vytyčování hranic pozemků -geometrické plány: -pro rozdělení pozemku (ke kupní smlouvě, pro vklad do KN - katastru nemovitostí) -pro vyznačení budovy do KN (ke kolaudaci, ke ...

Návrh, výroba, montáž, demontáž: - 3D modely - dekorace - kulisy - sezónní dekorace pro obchodní domy až po interaktivní výstavní exponáty

Truhlářství - výroba skříní a kuchyní na míru - výroba koupelnového nábytku, kancelářského nábytku, teras, dveří.

Zednictví, zednické práce Stavební práce: - výstavba rodinných domků - fasády - obklady - dlažby - stavební rekonstrukce objektů.

Obrazy Pálava Tvorba, malování obrazů: - technika - olejomalba, akryl - materiál - plátno - portrét, zátiší, krajina.

Hodinový manžel - elektroinstalační práce - malířské práce - pokládka podlah - zahradnické práce - rekonstrukce bytových jader.

Ubytování: - penzion. Čalounictví: - opravy čalouněného nábytku - čalounění dveří.

ELEKTRO – Mrlák Služby: - elektrotechnika - slaboproudé rozvody - programové práce na zařízeních - elektroinstalace domů a bytů, průmyslových objektů, strojů pro průmysl - rekonstrukce elektroinstalace - hromosvody - montáž a dodávka poplachových zabezpečovacích a tísňových systémů (PZTS) - odstranění závad po revizích elektro - údržba a ...

Zemní práce. Stavební práce. Řezání betonu. Pořez a kácení stromů, drcení větví. Prodej stavebního materiálu Fryšták

Výroba, oprava, servis: - mikrochladiče - chladící věže Výroba, montáž: - ocelové konstrukce Zámečnické práce.

Činnost: - izolace - izolace spodních staveb - protiradonové izolace - izolace bazénů - rekonstrukce plochých střech

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Stavební práce: - omítky - obklady, dlažby - montáž sádrokartonů - zateplení fasád - rekonstrukce bytových jader, koupelen - rekonstrukce domů, bytů - zednické práce.

Truhlářství. Výroba nábytku z masivu i z lamina - skříně - postele - kuchyně - podlahy - dveře - altány, přístřešky.

Kamenictví. Výroba pomníků - kamenné obklady - hřbitovní doplňky.

Malířství, malířské a natěračské práce.

Obráběčství: -zakázková výroba -CNC frézování. Zakázková tvorba NC programů. Výroba: -elektrody pro elektroerozivní obrábění.

Služby: - výškové práce pomocí horolezecké techniky

Zámečnická pohotovost: - otvírání dveří bytů, aut, trezorů - opravy dveří po vloupání - výroba klíčů, autoklíčů Truhlářství, výroba: - skříně - knihovny - kuchyně - pergoly - nábytek na míru Tel.: 777 557 239