VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výroba, služby: - požární dveře, stěny a okna - eurookna, plastová okna - zateplování oken - jeřábnické práce.

Jaroslav Jehlička provádí: - sádrokartonářské práce (montáž sádrokartonu - příčky, podhledy) - kompletní rekonstrukce koupelen - omítky, šlechtěné omítky, štuky, betony - zateplení budov - oplocení pozemků - malířské práce - rekonstrukce bytů a domů.

Vybavení interiérů prodejen. Kompletní služby v oblasti vybavení interiérů prodejen. Vybavení prodejen s food a non-food zbožím: - butiky, prodejny sportu, elektroniky, tabáku. Regály a regálové systémy, prodejní pulty, skleněné vitríny, police, reklamní stojany, POS, POP stojany, výrobky z plastu. Interiéry prodejen na klíč. Provádíme 3D ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce koupelen.

Pokud sháníte někoho, kdo by Vám opravil kapající kohoutek, sestavil nábytek, vymaloval, připojil novou pračku či nabrousil nože pak je tu pro vás Kutil Ondra ze Zlína. Hodinový manžel pro Zlína okolí: - zámečnické práce a kovovýroba - instalatérské a topenářské opravy - broušení nářadí a nástrojů - drobné zednické práce a opravy - ...

Obrábění kovů a plastů. Třískové obrábění - frézování, soustružení, rovinné broušení, broušení na kulato, cnc obrábění. Obrábění polotovarů například soustružení a frézování odlitků, výkovků a výpalků.

Firma OK-STAV Kamila Krejčího je stavební firma. Naše stavební firma vykonává následující činnosti: - provádění staveb, včetně změn, udržovacích prací na nich a odstraňování - projektová činnost ve výstavbě - inženýrská činnost ve stavebnictví - technická pomoc ve stavebnictví - dozorování staveb, zpracování cenových rozpočtů a ...

Karel Pospíchal provádí truhlářské práce. Výroba: - z masivu - schody (bez použití kovových prvků / nešroubované) - zábradlí - skříně - postele - dveře - nábytek z masivu - kuchyně - kuchyňská dvířka s vitrážemi - krbové řísmy - pergoly - stavba krovů.

LABO Metal s.r.o. se specializuje na obrábění a povrchovou úpravu nerezového materiálu a ušlechtilých kovů. Výroba: - architektonické a konstrukční prvky z nerezové oceli - kusová i sériová výroba - velkoplošné gravírování - tisk na plech - leptání - broušení - laserové vyřezávání. provozovna: LABO Metal s.r.o. Oldřichov 189 417 ...

Instalatérské práce, vodo, topo, plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - opravy a čištění kanalizace. Stavební práce - rekonstrukce domů, bytů.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek.

Elektromontáže, zemní a bourací práce, nákladní autodoprava

Malířství, lakýrnictví: - byty - rodinné domy - veřejné prostory - firmy.

Firma Jaroslava Lamačová - ZAVOMONT působí na trhu s instalatérskými potřebami a kompletním vybavením koupelen: - velkoobchod, maloobchod s koupelnovou sanitou - rekonstrukce koupelen - instalace rozvodů vody, odpadů a plynu - výměna a opravy rozvodů - obkladačské a sádrokartonářské práce.

Malířské a natěračské práce - malování bytů, kanceláří, škol, nemocničních zařízení.

Firma Valach - Celosklo se specializuje na výrobu ze skla. Dodáváme a montujeme: - skleněné dveře kyvné - skleněné posuvné dveře - skleněné stěny a skleněné příčky - skleněné sprchové kouty - skleněné dveře do sprchy - skleněné zástěny - skleněné obklady - pochozí skla.

Společnost Knápek s.r.o. zajišťuje reklamu, provozuje lakovnu a autodopravu. Výroba reklamy: - reklamní tabule, poutače, tabulky, desky, bannery (plachty) - polepy vozidel (osobních i nákladních) - jmenovky, orientační tabule, směrovky ve firmách a areálech atp. - vizitky, letáky, etikety, tiskopisy, pozvánky, oznámení - potisk textilu - ...

Truhlářství. Zakázková výroba: - nábytek z lamina.

Služby - zemní práce. Půjčovna minibagrů.

Práce: - stolařské. Výroba: - nábytek na míru.

Firma Polach zajišťuje v Tachově truhlářské práce. Truhlářství: - dřevěná okna - dřevěné dveře - zárubně. Dále provozujeme brusírnu. Brousíme: - pily - hoblovací nože - řetězy na motorové pily - kuchyňské nože a další nástroje pro dům i zahradu.

Práce: - zednické - zateplení fasád - obkladačské - pokládka zámkové dlažby.

Kovovýroba, zámečnictví: - ploty, vrata, brány, mříže.