VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Činnost: - hydrogeologie - vrtné práce (vrty pro tepelná čerpadla, průzkumné vrty...) - dodávka montáž tepelných čerpadel.

Provádíme pokrývačské, klempířské a tesařské práce, kompletní rekonstrukce střech. Pokrývačství, klempířství a tesařství provozujeme v obci Sezimovo Ústí v okrese Tábor. Střechy pokrýváme: - pálená krytina - Tondach, Röben - betonová krytina - Bramac, KM Beta - asfaltové šindele - IKO, Katepal, Tegola - profilované plechové krytiny - ...

Kateřina Pokorná se pod přezdívkou Teta Kateřina věnuje esoterice, numerologii a výkladu karet. V současné době působí jako psychotronička, esoterička a ředitelka dvou amatérských divadelních souborů. Pořádá přednášky a kurzy. Kurzy: - práce s energií - mentální techniky - automatická kresba - Reiki - Shamballa - věštecké techniky...

Umělecké kovářství, zámečnictví - ruční zpracování kovů. Výroba - ploty, brány, mříže, zábradlí - panty, kliky, dvěřní kování - svícny a svítidla - nerezové zábradlí - markýzy, schránky.

Montážní, zámečnické a svářečské práce ve výškách i na zemi.

Zednictví, práce: - zednické - omítky - hrubé stavby - rekonstrukce bytových jader.

Stavební práce ve výškách. Pronájem lešení. Zateplování budov.

Stavby, montáž: - ploty, oplocení - zděné, dřevěné, plastové ploty - ploty z pletiva.

Činnost: - kovář - kovářské práce

Výroba tepelné energie: - výroba tepla - rozvod tepla - vodoinstalatérství - topenářství - plynoinstalace - zámečnické práce - vedení účetní a daňové evidence.

Provádění staveb a rekonstrukcí bytů, rodinných domů a dalších objektů. - komplexní výstavba zděných rodinných domů a dřevostaveb - stavby a rekonstrukce rodinných domů - výstavba půdních vestaveb - zateplení fasád a foukaná izolace - dřevostavba - sádrokartonová konstrukce - zemní a výkopové práce bagrem - elektroinstalace a ...

Podnikáme v oblastech truhlářství, pozemní stavby, zámečnictví, autodoprava a zemní práce. Truhlářství: - dřevěná okna - dveře interiérové, exteriérové - vrata - vjezdové brány - schodiště - plovoucí / masivní podlahy - kuchyňské linky - vestavěné skříně - pergoly, altány - nábytek. Stavební práce: - výstavba a rekonstrukce ...

Firma Jaroslav Vácha působí v oblasti truhlářství, tesařství, pokrývačství. Truhlářské práce: - prodej a montáž dveří a zárubní CAG. Tesařské práce: - krovy - pergoly - altány - vikýře - šalování schodišť. Pokrývačské práce: - pokládka krytin všech druhů - montáž střešních oken - realizace střech.

Stavební činnost - dřevostavby - sádrokartonářské práce - tesařské práce - pokrývačské práce - hydroizolace střech.

Pokrývačství, tesařství, klempířství-kompletní realizace střech.

Výroba: -kovoobrábění -soustružení na CNC strojích -vrtání -frézování -lisování -broušeni -vlastní výroba mosazných svorek pro autobaterie -obrábění odlitků a výkovků z různých materiálů -obrábíme také umělé hmoty.

Práce, činnost: - zednické - sádrokartonářské - betonářské - zámková dlažba - rekonstrukce koupelen

Kovovýroba - výroba hliníkové fotbalové branky - výroba hasičského rozdělovače Činnost - zámečnické práce - svářečské práce - pálení laserem - hranění, stáčení plechů - soustružení a frézování CNC. Prodej hutního materiálu.

Hodinový manžel - instalatérské práce - stavební práce - tesařské a truhlářské práce - malířské práce - stěhování.

Geodézie. Geodetické práce: - zeměměřičské - geometrické plány - vytyčení hranic pozemků - vytyčování stavebních objektů - zaměření jeřábových drah - účelové mapy (základní mapy závodů, technické mapy měst, obcí) - výpočet kubatur - vyhledání a zaměření podzemních sítí - polohopisná a výškopisná měření.

Práce: - kamenické - kamenné zdi, podezdívky - kamenné chodníky.

Výroba: -nábytek na zakázku. Stolařství, stolař.