VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Rekonstrukce koupelen a bytových jader - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - čištění kanalizace - opravy a rekonstrukce vodovodních potrubí.

Činnost: - zemní práce - nákladní autodoprava: - odvoz suti, odpadu - dovoz písku, stavebního materiálu.

Oprava, servis, prodej: - plynové kotle - elektro-akumulačního kotle - kotle na tuhá paliva.

Prodej, pokládka, čištění Koberce prodáváme na našem e-shopu, koberce pokládáme, koberce čistíme. Vše okolo koberců.

Výroba: - plastové díly - sluneční clony - elektro sestavy Nástrojárna - výroba nástrojů pro vstřikování termoplastů

Kompletní výstavba rodinných domů. Zateplení fasády, domu. Rekonstrukce bytů, bytových jader, koupelen. Sádrokartonářské práce - sádrokartonové příčky, podhledy. Obkladačské práce - obklady, dlažby, zámková dlažba. Podlahářské práce - pokládka plovoucích podlah. Montáže obložkových zárubní. Zednické práce.

Umělecké kovářství, výroba - kovaná vrata, ploty, mříže, nábytek.

Výroba - konstrukční díly z oceli a neželezných kovů. Činnost - obrábění - povrchové úpravy kovů. Další provozovna Sedlčany tel. 725 841 459

Práce, služby: - tesařské - rekonstrukce krovů - výroba zahradní pergoly, altány, garážová stání - hodinový manžel.

Služby: - kontejnerová doprava - odvoz stavební suti, odpadů - zemní, výkopové práce.

Služby - logistika - nákladní a kontejnerova autodoprava. Zemní práce, bourací práce a úpravy povrchů - přípojky inženýrských sítí.

Kovovýroba i na zakázku: - CNC obrábění. - nástrojárna - výroba lisovacích nástrojů - konstrukce a výroba.

Dodávka a montáž dřevoplastových teras - dřevoplastové terasy a paluby - hydroizolace teras, střech i koupacích jezírek.

Kominictví, kominické práce - čištění a vložkování komínů - revize komínů.

Stavební činnost, stavby, stavební firma: -dopravní a pozemní stavby -komplexní stavby obecních komunikací, silnic, výstavba asfaltových a štěrkových zpevněných ploch -pokládka zámkové dlažby -výkopové práce -zateplování budov -výstavba a rekonstrukce objektů -provádíme výstavbu rodinných domů -střešní nástavby, bytové domy ...

Opravy - motorová vozidla Topenářské práce Vodoinstalační práce

Sádrokartonářské práce - kazetové podhledy - stavebně montážní činnost.

Stavebniny - prodej stavebního materiálu. Služby - nákladní lodní doprava. Práce - jeřábnické práce - beranění štětových stěn - záporové pažení stavebních jam.

Vnitřní i venkovní nástěnné malby prováděné tradičními metodami - sgrafita Kompletní opravy přírodního kamene Architektonické návrhy Obnova - historické fasády - štukové ozdoby a plastiky.

Práce, řemeslo: - kominík - kominické - zednické - klempířské

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - vestavěné skříně - kuchyňské linky - postele - koupelnový nábytek - kancelářský nábytek

Zámečnictví, umělecké kovářství: - brány - branky - zábradlí - mříže - krbové doplňky

Stavební činnost: - rodinné domy - bourací a demoliční práce - základy - zámková dlažba - zemní práce