VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Montáž a dodávka sádrokartonů - sádrokartony - fasádní zateplovací systémy - stropní kazetové minerální podhledy. Adresa provozovny: U Županských 39 Praha 9 - Horní Počernice 193 00

Činnost: - služby hodinového manžela.

Služby: - elektroinstalační práce - revize elektro

Výroba bran a prodej garážových vrat. Dodávky: - brány - vrata - plotové sestavy - pergoly - markýzy - předokenní rolety - žaluzie.

Stavební společnost - revitalizace panelových domů - zednické práce - fasády a zateplování - zemní práce - demolice - elektroinstalace - pokládka dlažby, obkladačské práce - vodo topo plyn.

Umělecké kovářství - kovové brány, mříže, zábradlí - zámky, klíče.

Práce: - elektromontáže - elektroinstalace - výkopové práce.

Správa, pronájem: - nebytové prostory - kancelářské prostory. Projekce, projekční činnost, projektování: - v investiční výstavbě - inženýrská činnost - předprojektová a poradenská činnost - geodetické práce - sítě elektronických komunikací.

Kovovýroba: - zámečnické práce - svářečské práce.

Restaurování nábytku - opravy konstrukce, dýhování, intarzie, inkrustace, řezby. Truhlářství - výroba a opravy starožitného nábytku.

Zabýváme se prodejem veškerého nábytku: - sedacích souprav - kuchyní - postelí - stolů a židlí. Dále pak prodejem velkých elektrospotřebičů, volně stojících i vestavěných - pračky, myčky, ledničky, trouby, sušičky. Prodej: - hliníkové žebříky a lešení. Montáže vodo-topo-plyn.

Jeřábnické práce a přeprava břemen. Nakládka, odvoz a likvidace odpadů. Zemní a demoliční práce. Zámečnické a instalatérské práce.

Prodej, servis, půjčovna: -elektrické ruční nářadí -hutnící stroje -bourací kladiva -diamantová, kotevní technika -bagry, nakladače Služby: -zemní stavební práce -prodej a servis stavební mechanizace Takeuchi

Silnoproudé, slaboproudé instalace.

Zemní a jeřábnické práce - nakládání a skládání palet - veškeré práce provádíme vlastní technikou Tartra 148 AB063 a Autojeřáb PV3S - zemní a výkopové práce pásovým minibagrem - odvoz odpadu, odvoz sutě.

Elektroinstalace, elektroinstalační a elektromontážní práce - silnoproudé i slaboproudé rozvody - montáž hromosvodů - rekonstrukce osvětlení - revize.

Stavební práce: - výstavba inženýrských sítí - výstavba silnic, zpevněných ploch - bytová výstavba - demolice.

Služby: - výškové práce - horolezecké práce - instruktorská činnost pro průmyslové a sportovní lezení

Činnost: - výškové práce.

Autorská tvorba - keramika - keramické předměty.

Výstavba ocelových hal, konstrukcí, včetně střešních a stěnových plášťů - zámečnické práce - montáže světlíků, markýz, přístřešků a pergol - opláštění železobetonových budov.

Hodinový manžel - zednické práce - obkladačské práce - malířské práce.