VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce objektů - zateplování fasád - sádrokartonářské práce - malířské, natěračské práce.

Oprava, úpravy: - oděvy, konfekce, šaty.

Návrhy, projekty, realizace a servis: - elektroinstalace, zabezpečovací zařízení a kamerové systémy, domácí automatizace a inteligentní elektroinstalace.

Služby: - vyklád z karet - věštění z run

-Zpracování dat, služby databank, správa sítí -Inženýrská činnost v oblasti energetiky -Poskytování software (prodej hotových programů na základě smlouvy s autory nebo vyhotovování programů na zakázku) -Nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a ...

Truhlářství, výroba: - dveře - nábytek - vestavěné skříně - kuchyně - schodiště - pergoly Tesařské práce.

Montáž - sádrokartony Obkladačské a dlaždičské práce - plovoucí podlahy - zámkové dlažby Rekonstrukce - byty - stavby - půdní vestavbystavba rekonstrukce domů Koupelny na klíč

Služby: - povrchová úprava kovů, betonů a jiných pevných materiálů - tryskání kovových, betonových konstrukcí - metalizace - protipožární povrchové úpravy - ochrana betonových konstrukcí - antikorozní povrchové úpravy

Služby: - kovoobrábění - frézování - 3D měření - soustružení - lisování - dělení materiálu

Stavební práce: - rekonstrukce bytů, domů - přestavby bytových jader - zednické práce - pokládka dlažby - topenářské práce.

Řemeslo, výroba: - umělecké kovářství - zámečnictví - mříže, brány, ploty - nábytek - lustry - svícny - vývěsní štíty

Geodetické práce - zaměření a tvorba účelových map - vytyčovací práce - tvorba geometrických plánů - zpracování digitálních katastrálních map.

Umělecká řemesla - čalounění, restaurování a truhlářství.

Tesařské a pokrývačské práce - zhotovení dřevěných konstrukcí a krovů - realizace šikmých střech.

Stolařství, truhlářství, zámečnictví, kovářství, stavební činnost. Výroba: - nábytek - okna - ploty - dřevostavby - vrata - interiéry z masivu, corianu a HPL. Obchodní činnost: - dřevozpracující průmysl. Návrh, realizace: - interiéry.

Prodej - obklady, dlažba - vodovodní baterie - sanitární keramika - sprchové kouty - radiátory - koupelnové doplňky - bojlery, ohřívače - nářadí - lepidla, spárovací hmoty. Dodávky a rekonstrukce koupelen na klíč. Rekonstrukce bytových jader.

Velkoobchod, maloobchod, montáž: - radiátory - kotle na tuhá paliva - ohřívače vody - krbová kamna, - čerpadla ústředního topení.

Prodej: - laminátové, vinylové a dřevěné plovoucí podlahy - PVC, vinylové podlahy lepené, marmolea. Parkety. Interierové dveře Práce: - podlahářské - dodávka a montáž dveří.

Instalatérské práce - vodo topo plyn - odpady a přívody vody - instalace a drobné opravy plynových spotřebičů.

Stavební činnost: - domy na klíč - dřevostavby - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - zednické práce Projekční činnost.

Stavební činnost - zemní práce - odvoz suti - zednické práce - elektroinstalační práce - vodo topo plyn.

Stavební společnost - pokrývačské práce - klempířské práce - sádrokartonářské práce

Činnost: - rekonstrukce bytů, domů, koupelen - zednické práce - elektroinstalatérské práce.