VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Návrhy, zhotovení, šití: - bytový textil na míru - kojenecký textil. Prodej: - látky, metráž.

Výroba : - reklamní tabule - ocelové regály - jednoduchá a dvoukřídlá okna a dveře - ocelové schody - ploty - zábradlí Demolice: - stávající objekty Výroba a montáž: - ocelové konstrukce - prosklené ocelové konstrukce - velké ocelové konstrukce Realizace : - průmyslové stavby Výstavba : - ...

Kovoobrábění - CNC obrábění kovů, plastů. Výroba dílů z plechu na CNC strojích. Soustružíme a frézujeme na CNC strojích přesné díly z kovů včetně nerezu, titanu a hastelloye.

Truhlářství na zakázku - umělecké truhlářství - řezbářské práce Restaurátorské práce

Pe Granit, s.r.o. je firmou z Jeseníku, která provádí profesionální kamenické a dlaždičské práce. Zajistí vám dodávku obrubníků, dlažebních i žulových kostek, odseků, krajníků, kamenných dlažeb či schodů a také mozaiek. Díky spolupráci s odborníky, architekty a zkušenými dělníky realizuje zakázky v Olomouci, Brně, Ostravě nebo Zlíně, ale také ...

Činnost: - horizontální řízené vrtání - bezvýkopová pokládka inženýrských sítí pod vodními toky, silnicemi, kolejemi, lesními porosty...atd - vrty k stabilizaci svahů, odvodnění svahů - vrty k vyčištění kontaminovaných oblastí

Provádíme malířské práce, dekorační a umělecké malířství, malířské umělecké, nátěry a nástřiky fasád, firemní nápisy, orientační tabule.

Výroba: -truhlářské práce -stolařské práce -nášlapy -sloupy, sloupky, frézované, soustružené.

Práce: - kamenické - kamenosochařské.

Zámečnictví, výroba: - ploty - vrata - mříže - schodiště - zábradlí

Zabýváme se: -zakázkovou výrobou z nerezi a oceli. Nabízíme: -broušení a leštení nerez materiálu -výrobu nástřešků, zábradlí, schodišť a oplocení budov.

Dělení materiálu automatem. Jednotlivé řezy poloautomatem. Příčné dělení svitků. Prostřihy tabulovými nůžkami. Broušení tabulí plechů. Kartáčování povrchu plechů. Foliování povrchu plechů. Plazmatické výpalky.

Společnost vznikla v roce 1994 a již od svého vzniku se specializuje na montáže nábytku. Truhlářská výroba, montáž - kuchyně na míru - kuchyňské linky včetně montáže vestavných spotřebičů - kancelářský nábytek - sedací nábytek - interiéry na klíč - pokládka - plovoucí podlahy.

Vyrábíme a dodáváme nízkoenergetické a pasivní dřevostavby na klíč, rodinné a průmyslové objekty, sádrokartony a podhledy. Realizujeme dřevostavby z unikátního systému K-KONTROL.

Činnost: - výškové práce - mytí fasád, oken na výškových budovách - odstraňování sněhu, ledu ze střech - opravy dilatačních spár - rizikové kácení stromů.

Služby - výklady karet - astrologie.

Práce: - vodoinstalace - topenářské - plynařské

Sedlářství Haki. Ateliér pro práci s kůží. Výroba, e-shop - kožené opasky - tašky - pouzdra na nože - klobouky.

Služby v oblasti elektrotechniky, klimatizace a regulace - projekty a revize vzduchotechniky a elektro - montáže vodo topo plyn, větrání, digitální řídící systémy.

Realizace, opravy - střechy. Tesařské, pokrývačské, klempířské práce.

Realizace, opravy - střechy. Tesařské, pokrývačské, klempířské práce.

Činnost: - kovoobrábění - výroba ocelových konstrukcí - zámečnické práce

Veškeré podlahářské práce: - pokládání - montáž podlahových doplňků - renovace podlahových krytin - příprava podkladu - prodej veškerých podlahových krytin - PVC - renovace parket - lamino - vinylové podlahy. Vzorková prodejna: - Zlín, Tř.T.Bati 56.

Stavební činnost - rekonstrukce technického zařízení staveb - zemní práce - demolice - čištění povrchů tryskáním - štukování - sanace zdiva.