VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - rekonstrukce bytových jader - sanace balkonů a teras - zemní práce - obkladačské práce.

Práce: - malířské - natěračské - zateplování fasád.

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - skříně - dveře, vrata - pergoly, altány

Služby, oprava, servis, revize: - elektrikář - elektrotechnik - revizní technik - elektrická zařízení - přihlášky k odběru ele energie - revize tlakových nádob.

Stavební firma, výstavba: - dopravní stavby - vodohospodářské stavby - pozemní stavby - zemní práce.

Instalatérské práce - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - instalace rozvodů.

Práce: - podlahářské - pokládka, renovace podlah.

Sádrokartonářské práce - montáž stavebních systémů pro suchou výstavbu - půdní vestavby, kazetové minerální podhledy, příčky, stropy.

Stavební činnost: - rekonstrukce rodinných domů, bytů - rekostrukce rouberenk - tesařské práce.

Hodinový manžel - přípravné práce - montáž nábytku - stolařské práce - instalatérské práce - malířské práce - drobné sádrokartonářské práce.

Kovovýroba: - zábradlí, schodiště, mříže, ocelové konstrukce. Drobné zámečnické práce. Lisování. Ohraňování na CNC lisech-3m 180T 2m 100T Svařování-nerez, hliník.

Práce: - zemní, výkopové - demolice. Stavební práce: - výstavba rodinných domů, garáží - rekonstrukce budov.

Vodo, topo, plyn - plynařské, topenářské a vodoinstalatérské práce - servis, opravy a revize plynových spotřebičů.

Malířství, natěračství a lakýrnictví - malířské a natěřčské práce - fasády, nátěry plotů i vrat.

Práce: - obkladačské - zednické - renovace koupelen, bytových jader.

Kovoobrábění - zakázková výroba na CNC strojích.

Práce: - zednické - malířské, tapetářské - zateplování fasád - izolace plochých střech - rekonstrukce bytových jader.

Výroba: - tepelné výměníky Vico - tlakové nádoby Služby: - revize plynových a tlakových zařízení - dodávka, montáž, oprava, servis výměníkové stanice, technologie plynových kotelen - dodávka, montáž systémy ústředního vytápění Školení: - obsluha tlakových nádob stabilních a plynových kotelen - topič