VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Činnost: - projekce a výstavba energetických zařízení - venkovní i kabelové vedení VN, NN - trafostanice všech typů - přípojky VN i NN pro podnikatelské subjekty - výstavba sítí veřejného osvětlení - přípojky NN pro koncové odběratele - přípojky pro fotovoltaické elektrárny a další výrobny el.energie - zasíťování pozemků veškerými ...

Práce: - topenářské - vodoinstalační - plynařské - Vodo, Topo, Plyn

U Slunečnice. Maloobchod, e-shop: - minerály, polodrahokamy - přírodní kosmetika - mýdla - esenciální oleje. Služby: - výklad karet.

Práce, řemesla: - truhlářství - tesařství - pokrývačství Výroba: - nábytek na míru - schodiště, dveře - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek

Truhlářství, výroba: - nábytek - okna, dveře - kuchyně Pokládka podlah.

Práce, řemeslo: - truhlář - dýhování, listování

Služby: - hydroizolace - izolace proti vodě

Činnost: - revize elektrospotřebičů, elektrického ručního nářadí

Drátenictví, zpracování kůže, šití - drátěné výrobky - kožené opasky - šité bytové doplňky.

Stavební společnost: - rekonstrukce a modernizace - sanace - kotvení - hřebíkování svahů - mikropiloty - zpevňující a těsnící injektáže - izolace-akustické, tepelné - odvlhčování zdiva injektáží. Pronájem: - ruční pěchy - AVIA s kontejnerem a hydraulickou rukou - drobná stavební mechanizace - štípačka na dřevo.

Nákladní autodoprava, zemní práce.

Výstavba rodinných domů, zateplování fasád, rekonstrukce koupelen a jader. Natěračské práce.

Geodetická kancelář, geodézie - geodetické práce - digitalizace mapových podkladů - geometrické plány - mapování.

Činnost: - kovovýroba - zámečnictví - soustružnické práce - svářečské práce

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Práce, služby: - vodoinstalace - plynařské - topenářské - kanalizace - montáž solárních a regulačních systémů

Služby, práce: - vodoinstalace - topenářské - zednické - sádrokartonářské - rekonstrukce bytových jader, koupelen - rekonstrukce bytů, domů.

Truhlářství, výroba: - dveře - kuchyňské linky - stoly, židle - postele - komody

Výroba rozváděčů a rozváděčových skříní. Dále provádění elektromontáží, práškového lakování, facility managementu, montáží klimatizací a chlazení

Doprava : - suť - zemina - stavební materiály Servis: - spalovny - kotelny - kotle Zemní a výkopové práce

Elektromontáže, elektroinstalační práce - elektrorevize. Montáž - elektronická zabezpečovacíc zařízení - kamerové systémy - klimatizace.