VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Služby: - elektroinstalace - revize elektro - pronájem venkovních ploch

Průmyslové elektroinstalace. Komplexní elektroinstalace rodinných a bytových domů. Systém inteligentní domácnosti. Slaboproudé a silnoproudé elektroinstalace.

Návrh, realizace: - kuchyně - koupelny - nábytek na míru - rekonstrukce bytů, domů.

Klempířství, pokrývačství a hydroizolace plochých střech a teras.

Hodinový manžel - drobné řemeslné práce a opravy - úklidové práce.

Činnost: - komplexní služby v oblastech elektroinstalací - revize elektro - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - tesařské práce - prodej, montáž infra panely - realizace, údržba zahrady - účetnictví

Hodinový manžel - drobné úpravy v domácnosti - práce na zahradě - sestavování nábytku.

Izolace, Montáž - sádrokarton podhledy, minerální podhledy, příčky, stěny, stropy atypické sádrokartonářské práce.

Zeměměřičské a geodetické práce.

Rekonstrukce interiérů a exteriérů - malířské práce - natěračské práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - zateplování.

Práce, řemeslo: - zedník - zateplení - obklady a dlažby

Dodávka, montáž: - foliové izolační systémy Izolace: - střech, teras a balkónů - garáží - proti radonu - bazénů, jezírek a nádrží - izolace základů

Projekční +stavební firma. - rodinné domy na klíč - průmyslové haly - výrobní a zdravotní provozy. Rekonstrukce staveb. Opravy památek. Zateplování budov, renovace fasád.

Malířské a natěračské práce, tapetování.

Krejčovství - šití oděvů. Další provozovna Bohúňova 4, 14900 Praha 4 tel. 272 914 520, 739 056 846

Společnost Smětal s.r.o. se sídlem v Bystrovanech u Olomouce se zaměřuje na kontejnerovou dopravu a nakládáním s odpady včetně recyklace stavební suti, pro kterou využívá vlastní recyklační centrum. Kontejnery si můžete vybrat ze tří základních typů dle vaší potřeby. Také vám rádi zajistíme prodej písku a štěrku. Mezi naši další činnost také patří ...

Truhlářská výroba z lamina - nábytek na zakázku - kancelářský - restaurační - laboratorní - školní - kuchyně - obývací stěny - skříně - postele.

Sklenářství. Provádíme veškeré sklenářské práce - zasklívání dveří a výloh, montáž zrcadel a zrcadlových stěn, řezání zrcadel. Vyrábíme a montujeme izolační dvojskla, bezpečnostní a protipožární skla, řezané ornamentní a matové sklo a řezané drátosklo čiré VM.

Vodoinstalatérství, topenářství

Práce: - elektroinstalatérské - elektromontáže - elektroprojekce - elektrorevize.

Broušení nástrojů a nářadí. Pondělí: 9-17 hod. Středa: 9-17 hod. Sobota: 9-12 hod.