VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Instalatérství. Voda, topení, plyn: -venkovní, vnitřní kanalizace -veškeré rozvody vody -ústřední vytápění, podlahové vytápění -krbová kamna -plynové přípojky včetně projektu a revize -servis plynových spotřebičů -zařizovací předměty (bojlery, wc, vany, sprchové kouty atd.) -rekontrukce bytových jader -bourací ...

Topenářské práce Rekonstrukce - koupelny

Práce, stavby: -zemní práce -výstavba inženýrských sítí -výkopy -protlaky pod komunikací -řezání asfaltu a betonu -používá k práci stroje pásové i kolové..

Dodávka: - systém inteligentního vytápění pro rodinné domy.

Natěračské práce. Malířské práce Prodej: - podlahové krytiny. Pokládka - podlahové krytiny Úklidové práce Renovace parket - podlahářské práce - obkladačské práce.

Montáž sádrokartonových podhledů a příček.

Instalatérské práce: - instalace nových rozvodů vody - vybavení studen, vrtů - rozvody venkovní, vnitřní kanalizace - montáž, rekonstrukce vytápění - podlahové vytápění - domovní průmyslové plynovody - rekonstrukce plynoinstalace.

Truhlářství, podlahářství Kompletní dodávka interiérů: - podlahy, dveře a nábytek na míru.

Kompletní stavební práce. Dodávka a prodej: - stavební materiálu - štěrk - písek a kamenivo. Odvoz sutí a odpadů. Kontejnerová přeprava. Přepravy materiálů: - hydraulická ruka - sklápěcí korby. Zemní práce. Ubytování.

Profi-kov, firma v oboru uměleckého kovářství, zámečnictví, restaurování a konzervování kovu. Kovářství se zaměřuje na zakázkovou výrobu, především kovářskou ruční práci. Dále pak na atypickou zámečnickou práci a restaurování uměleckých a umělecko-průmyslových děl. Hlavním předmětem naší činnosti je výroba kovaných plotů, bran, mříží, zábradlí, ...

Rizikové kácení stromů - prořezání stromů Výškové práce

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské - montáž tepelných čerpadel - montáž solárních systémů - rekonstrukce koupelen.

Výroba - kostýmní výprava film, divadlo, společenské akce - textilní šperky

Výroba, e-shop - dámské oblečení

Firma DAN INTERIÉR s.r.o. - odborník na interiéry a stavby, se zabývá všemi činnostmi souvisejícími s výstavbou i úpravou staveb v bytové i nebytové oblasti, včetně dodávek materiálu.

Služby: - rámování obrazů - paspartování obrazů.

Truhlářství, podlahářství Výroba nábytku na míru z masivu i lamina, pergoly i jiný zahradní nábytek. Návrhy interiérů.

Autodoprava do 3, 5t Elektroinstalační práce Topenářské práce Dokončovací stavební práce Vodoinstalační práce.

Stolařství, truhlářství. Řemeslo, práce: - stolař, stolařské - truhlář, truhlářské. Výroba: - kuchyňské linky - okna, dveře - obklady, podlahy, schody, zábradlí, plovoucí podlahy - atypické zakázky.

Řemeslo, práce, servis, projekce, poradenská činnost: - vyhledávání vodních zdrojů - budování nových studní, prohlubování stávajících studní - oprava a regenerace starých studní - čištění a desinfekce kopaných studní - ochrana vodních zdrojů, úprava vod a vodojemů - laboratorní rozbory přímo u vodního zdroje. Montáž, práce: - ...

Speciální zakládání staveb - mikropiloty - jádrové vrtání - zemní a výkopové práce - sanace stavebních objektů.

Zakázková výroba - dřevěné sochy a skulptury - ultramasivní nábytek

Služby: - kompletní inženýrská a projekční činnost v elektroenergetice - projekce vysoké, nízké napětí, trafostanice, veřejné osvětlení, veřejný rozhlas - stavební dozory energetických staveb.