VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Průmyslová automatizace: - výroba jednoúčelových speciálních automatických zařízení. Svařování, pájení, zatavování, nýtování, tvarování.

Čalounictví, výroba: -ložnice, lůžka -čalouněné sedací soupravy -klekačky.

Stavební činnost - zemní a terénní práce - demolice budov - výstavba inženýrských sítí.

Montážní práce - sádrokartonářské práce.

Práce: - elektrorevize - revize elektrospotřebičů.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně Čalounictví

Natěračské práce Elektroinstalační práce Montáž - nábytek Hodinový manžel Výškové práce Obkladačské práce Vodoinstalační práce.

Geodetické služby Inženýrská činnoststavební povolení Projektová činnost ve výstavbězajištění - územní rozhodnutí.

Provádíme komplexní sanace vlhkého zdiva - izolace, hydroizolace, sanace zdiva.

Sběr, odvoz, separace, likvidace: -odpad průmyslový, komunální, tekutý. Sběr, likvidace: -odpad nebezpečný. Prodej: -nádoby na odpad-popelnice, kontejnery. Autodoprava: -od 500 kg do 20 t váhy -kontejnerová přeprava. Práce: -UNC* 060-terénní úpravy, zemní práce, vrtání děr, výkopy základů -rekultivace -stavební, zednické, ...

Navrhujeme a vyrábíme nábytek na míru, vestavěné skříně, kuchyně, dětský i kancelářský nábytek, plovoucí podlahy, žaluzie. Provádíme i drobnější zakázky.

Truhlářství. Výroba: - eurookna a dveře (i dřevěné). Materiály: - borovice, smrk - dub, meranti a jiné fixní nebo napojované profily. Působnost celá ČR**. Přizpůsobení stylu a požadavkům stavby. Repliky originálů. Zakázková výroba dle přání zákazníka. Dřevěné vnitřní dveře z masivu. Požární dveře dle dohody.

Stolařství. Výroba: - dřevěné interiérové dveře a zárubně. Typy dveří: - plné dveře - prosklené dveře - posuvné dveře - vchodové dveře - prosklené stěny. Prodej: - dveřní kování.

Zakázkové truhlářství: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje

Vyrábíme kuchyňské linky, ložnice, obývací a dětské pokoje. Vyrábíme z měkkého i tvrdého masivního dřeva, lamina a dýhované dřevotřísky.

Zemní práce -stavební práce -plynovody

-Šití dámského a pánského oblečení

Montáž - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl Výroba - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl - stroje a zařízení pro svařování nerez materiálů Zámečnické práce.