VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Výroba: -mříže -schodiště -zábradlí -svařování v ochrané atmosféře CO2 -montované AL profily -atypické nábytkové kování a interierové doplňky -soustružení -frézování. Povrchová úprava: -CNC obrábění -lakování práškovou barvou -žárové zinkování -galvanické zinkování -niklování.

Výroba: - brány pojezdové a nesené - branky Výroba - ocelové schodiště - zábradlí nerezové a ocelové Povrchové úpravy Zámečnické práce.

Autodoprava - skříňový RENAULT - do 2t Malířské práce Montáž - sádrokartony Obkladačské práce - zámkové dlažbypokládka - plovoucí podlahy Stavební práce Zednické práce.

Kontejnerový odvoz sutí, zeminy pronájem - kontejnery Přeprava: - materiál písek betonářský i na maltu, mulčovací kůra na zahrady, štěrky z kamenolomů různých velikostí Odvoz a likvidace: - stavební sutě - výkopové zeminy - komunální odpady - dřevo Výkopové zemní práce strojem(vykopání základů, vodovodních a kanalizačních přípojek) - ...

Vývoj, projekce, výroba, prodej, montáž, kompletace a servis: - výrobky a zařízení pro zásobování teplem, kombinovanou výrobu a distribuci tepla a elektrické energie a obchodní činnost.

Umělecké štukatérské práce.

Podlahářství. Veškeré podlahářské práce: - pokládání - koberců, PVC, linoleum, Thermofixu, plovoucí podlahy, dřevěné podlahy - renovace podlahových krytin, PVC, linolea Prodej: - podlahové krytiny - čistící prostředky - stavební chemie Čištění: - koberců a čalounění mokrou cestou. Půjčování strojů na čištění.

Oprava, servis: -nákladní vozidla-tahače a návěsy-SCANIA, RENAULT, DAF, aj. -dodávky, AVIA, LIAZ, TATRA, zemědělské a lesní traktory, -kontrola brzd na válcové zkušebně SCHENK, -výměna olejů a provozních kapalin, -servis vozidel o mimo běžnou pracovní dobu. Kovovýroba: -výroba kovových forem pro laminování, zakázková kovovýroba, ...

Montáže OK, potrubních systémů, strojů a zařízení pro cukrovarnický průmysl. Kovomontáže ve stavebnictví, zámečnická činnost Prodej zařízení pro potravinářský průmysl

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -okapové systémy -klempířské výrobky -plechy, plechové krytiny -stavební materiály pro střechy -zateplovací materiál -difuzní a parotěsné fólie -střešní okna -spojovací a drobný materiál. Práce, montáž: -klempířství -pokrývačství -tesařství. Realizace a rekonstrukce střech

Truhlářství, výroba nábytku: - interiérový a kancelářský nábytek - dětské pokoje - ložnice - obývací pokoje - vestavěné skříně - kuchyně - kanceláře - hotely - kuchyňské linky.

Stavby a rekonstrukce na klíč. - zateplení fasády domu - venkovní zámkové dlažby - ploty - pergoly, kryté stání - elektrické podlahové topení a stropní sálavé topení - sádrokartony - kamenné obklady, obklady koupelen, dlažby - interierové dekorační stěrky a nátěry - realizace zahrady, předzahrádek. Realizace, rekonstrukce ...

Kontejnerová doprava Demolice Zemní práce Recyklační dvůr

Truhlářství, podlahářství -Specializovaný maloobchod

Prodej dutinkového polyklarbonátu, plného polykarbonátu, polykarbonátových vlnovek, trapézů, montážních doplňků, plexi, ostatních plastů. Výprodej zbytků, řezání zdarma, doprava po celé České Repulice. Nejlepší ceny nejen pro malé odběratele.

Čalounictví. Práce: -čalounické. Opravy: -čalouněné výrobky -čalouněný nábytek -čalounění dveří -sedací soupravy, křesla, židle.

Čalounictví, čalouník. Čalounické práce.

Instalatérské, topenářské a plynařské práce, včetně dodávky materiálu, poradenství, návrhů a konzultací v oboru.

Tesařství. Pokrývačství. Kompletní montáže střechy. Výstavba: - altány, pergoly - zastřešené stání.

Služby: -čištění a renovace studní a vrtů -po celém území ČR -s garancí kvalitní odborné práce -poradenský servi -individuální přístup.

Práce: -kovoobrábění -soustružení -dělení materiálu -frézování -svařování -broušení na kulato -lisování až 200t, tlaková výška 2000mm -cnc obrábění až do průměru 500mm -možnost skladových prostor venkovních i vnitř.

Podlahářství, pokládka a lepení PVC, vinylů, koberců.

Vodoinstalatérství, topenářství, plynařství.

Designerské návrhy a zakázková výroba mobiliáře do parků, městských exteriérů a čekáren nádražní. Art Galerie Zlín, internetová galerie. www.artgaleriezlin.eu V Pensionu U řeky v Karlovicích /v Jeseníkách/ provozuji Art Galerii Pension. Dvouměsíční prodejní výstavy uměleckých děl. http://www.artgalerie-karlovice.wz.cz