VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Malířství, lakýrnictví a natěračství -Dokončovací stavební práce

Práce: - tesařské, pokrývačské, klempířské - montáž sádrokartonů - montáž střešních oken - stavba pergol.

Montáž, oprava, servis, revize: - hromosvody.

Stavební práce: - dřevěné parkety - bytové jádro - kuchyně - sádrokartonové konstrukce - malby a nátěry - obklady a dlažby - půdní vestavby - podlahy.

-Pronájem a půjčování věcí movitých -Ubytovací služby -Realitní činnost -Hostinská činnost

Práce: - zámečnické - svářečské. Strojírenská výroba. Universální a atypické systémy. Portály včetně obložení. Ocelové konstrukce a montážní práce. Stavební a prefabrikační zařízení. Obchodní a zprostředkovatelská činnost. Vlastní doprava. Pálení Plazmou. Pálení Autogenem.

Revize, kontrola: -plynových a tlakových zařízení.

Výroba nábytku na zakázku: -kancelářský nábytek -kuchyně včetně spotřebičů -dětské pokoje -ložnice -okna, dveře -vestavěné skříně -schodiště -nábytek pro hotely, restaurace -zahradní altány.

Kompletní dodávky střech pro rodinné domy i průmyslové haly. Práce: - klempířské - tesařské - pokrývačské - hydroizolace a zateplení plochých střech.

Projekce, komplexní dodávky, servis: -systémy průmyslové televize CCTV -elektronické zabezpečovací systémy -elektronické požární systémy -přístupové a docházkové systémy -anténní a satelitní technika -slaboproudé a silnoproudé rozvody.

Zpracování kamene: - výroba pomníků ze žuly a pískovce - renovace starých pomníků - broušení terasa - sekání nápisů, zlacení, stříbření - obklady domů, schody, kuchyňské desky, parapety - prodej hřbitovních doplňků ( svítilny, vázy, urny, květináče, křížky ) - renovace starých památníků - výroba nových památníků.

Podlahářské práce včetně stěrkování podkladu: - prodej a pokládka vinylových podlah, PVC, zátěžových i bytových koberců - plovoucí podlahy.

Studnařské, vrtné práce. Výstavba - studna, studny.Čištění. Stavební práce.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení domovní elektroinstalace, průmyslová elektroinstalace, inteligentní elektroinstalace, hromosvody

Stavební firma: -rekonstrukce bytů a domů -malířské a natěračské práce -zateplování bytových a rodinných domů -pokládka zámkové dlažby -montáž sádrokartonů -půdní vestavby -plovoucí podlahy -zajištění financování.

Elektromontáže, elektroinstalace: -instalace rodinných domů, kancelářských i průmyslových prostor. Montáže, oprava, údržba: -elektrické rozvody -elektrická zařízení.

Stavební firma. Stavební činnost: - dodávka a montáž dřevostaveb - stavby zděných RD - hrubá stavba nebo dům na klíč - fasády, jejich opravy, zateplení - tesařské konstrukce a stavby ze dřeva - foukaná izolace z celulózových vláken ISOCELL - lití anhydritových podlah - aplikace protipožárních nátěrů dřeva a oceli - projekční ...

Naše firma se zaměřuje na výrobu typizovaného kancelářského nábytku, kuchyní, vybavení restaurací a barů a také na zakázkovou výrobu (ložnice, dětské a studentské pokoje, obývací pokoje, vestavěné skříně, předsíně, haly apod.). Výroba: - typizovaný kancelářský nábytek - kuchyně - vybavení pro restaurace, bary - bytový nábytek na zakázku: ...

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek pro interiéry i exteriéry -dřevěné doplňky, včetně kombinace s kovem, sklem či nerezem -okna -schody, schodiště. Práce: -povrchové úpravy - barvení, lakování.

Energetické analýzy a poradenství. Měření a regulace elektřiny, plynu, tepla, chladu, vody a ostatních veličin. Řízení 1/4 hodinového maxima, kompenzace jalových proudů. Externí energetik, energetické služby Elektroinstalace, opravy a dodávky elektrozařízení. Instalace: - průmyslové stroje a zařízení - kogerece, trigenerace - kompenzace.

Maloobchod: - satelitní technika GRUNDIG, Schwaiger, Homecast, Smart - prodej a instalace kompletů pro individuální příjem služby SKYLINK Instalace společných TV rozvodů (STA). Instalace optických SAT, TV vedení. Instalace kabelových vedení, správa a jejich údržba. Rekonstrukce bytových domů. Instalace hotelových systémů. Instalace ...

Provádíme: - zemní a výkopové práce (bagr) - terénní úpravy (čelní nakladač) - nakládku materiálů a jiné - rozvoz, dovoz a odvoz písku, hlíny, suti, betonu atd. (nákladní vozidlo) Prodej: -dřevěné brikety z čistého dřeva s vysokou výhřevností -ekopaliva, ekologické palivo.

Revize elektrických instalací do 1000V a hromosvodů. Revize elektrického ručního nářadí a spotřebičů

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - topenářské práce - vodoinstalatérské práce.

Výkon zeměměřických činností: - geometrické plány, vytyčení pozemků, zaměření pro projekt, vytyčení a dokumentace stavby.