VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Služby: -montáž sádrokartonových konstrukcí -dodávka materiálu -kazety -podhledy -příčky -půdní vestavby -tepelná a akustická izolace -malířské a natěračské práce -drobné stavební práce -podlahy -zateplování budov -poradenství.

Realizujeme výkopové, zemní, zednické, truhlářské, zámečnické, malířské, instalatérské a elektrikářské práce či stěhování. Provádíme údržbu a opravy nemovitostí, péči o zahrady. Nabízíme přistavení kontejnerů, odvoz sutí a odpadů, autoplošinu, odtahovou službu, to vše České Budějovice a okolí. Další služby: Nonstop pohotovost

Naše firma se zabývá výrobou dřevěných EUROOKEN-dvojsklo i trojsklo, kastlových (špaletových) oken vč. ozdobných prvků na památkové budovy, vchodových EURODVEŘÍ, interiérových obložkových dveří, dřevěných garážových vrat, zimních zahrad a všestrannou zakázkovou výrobou z masivu. Zdarma a rádi Vám zpracujeme cenovou nabídku. Naše firma je ...

Revize: - nízkotlakých a středotlakých průmyslových plynovodů - plynových zařízení - plynových kotelen - plynových průmyslových pecí, .... - technických plynů - propan-butanu - tlakových nádob Školení obsluh: - plynových zařízení - tlakových zařízení - topičů parních a horkovodních kotlů IV. a III. třídy - technických ...

ZEMNÍ PRÁCE Traktorbagr VOLVO BL71, JCB 3CX -výkopy do hloubky 5m -rovnání terénu - naklápěcí svahovací lžíce -výkopy pro základové desky baráků -přípravné práce pro stavby -bourací práce - hydraulickým kladivem.

Zednictví Truhlářství, podlahářství

Dodávky, montáže, opravy, revize, zkoušky: - vyhrazených elektrických a plynových zařízení včetně techniky detektorů uniku plynu a CO.

Služby: - revize plyn - tlakové zkoušky, revize i opravy kanalizace - odstraňování úniků plynu a nové montáže odběrných plynových zařízení

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce: -rekonstrukce střech -pokládka krytin -montáž krovů, pergol, altánků, garážová stání, střešních oken -palubkové obklady.

Činnost: - opravy a rekonstrukce elektrické trakční výzbroje lokomotiv - montáž elektronických rychloměrů Mesit

Stavební firma. Kompletní stavební práce. Rekonstrukce: - rodinné domy - byty, bytová jádra - sádrokartonové příčky, sádrokartony.

Stavební firma. Přípravné a dokončovací stavební práce. Zednické práce. Technické služby.

Nabízí: -geologické práce -inženýrská geologie -geotechnika -hydrogeologie -vyhledávání a průzkum ložisek vyhrazených nerostů -vrtání studní a vrtů s délkou nad 30m -diagnostika stavebních konstrukcí -dodavatelská a investorská kontrola zemních prací.

Stavební firma: - zednické práce - rekonstrukce domů, bytů, bytových jader a koupelen - zateplovací práce - elektroinstalace - vodo a plynoinstalace - sádrokartony - rekonstrukce a montáže kotelen - 3D grafické návrhy

Revize elektroinstalací, strojů a zařízení do 1000V. Revize - hromosvody. Revize - elektrické ruční nářadí (vrtačky, pájky, brusky, ...)domácí spotřebiče lednice, pračky, vařiče. Projece elektroinstalací do 1000V.

Výroba: -stavebně truhlářská -stolařská. Výroba, montáž, prodej: -nábytek: -atypický -kuchyně -obývací stěny -kancelářský -dětský -stoly -selský mábytek z masivu -stavební stolařství: -schody, okna (atypická), dveře, zárubně.

Kovovýroba, výroba, servis: - tobogány - skluzavky - vodní atrakce. Zakázková zámečnická výroba: - ocelová schodiště, konstrukce - zábradlí, žebříky, ocelová okna, vrata, ploty, mříže - palety - kontejnery. Laserové řezání plechů formát 1500x3000, - síla ocel max 12mm - síla nerez max 6mm.

Strojně stavební servis. Stavební práce: -inženýrská činnost -projekce -plastové podlahy. Výroba, prodej: -řezivo. Hydrogeologie (ochrana spodních vod): -geologie -odstraňování ekologických škod: -likvidace ropných havárií -sanace půdy.

Montáž, opravy, elektrických zařízení Servisní opravy napař.žehlících systémů Laurastar a Unitekno

Veškeré vodo-topo-plyn práce včetně zajištění materiálu. Vodoinstalace, vodoinstalatérské práce. Topenářství, topenářské práce. Montáž plynových rozvodů a plynových zařízení

Truhlářství, stolařství, dřevovýroba. Výroba, montáž, vzorková prodejna: -okna dřevěná -EUROokna -dveře dřevěné -prosklené stěny, zimní zahrady, zasklené bazény -dřevěné schodiště -garážová vrata.

Truhlářství, stolařství, dřevovýroba. Výroba, montáž, vzorková prodejna: -okna dřevěná -EUROokna -dveře dřevěné -prosklené stěny, zimní zahrady, zasklené bazény -dřevěné schodiště -garážová vrata.

Elektromontážní práce: - kompletní elektroinstalace se zaměřením na zabezpečovací systémy - montáž požární a kamerové systémy na soukromé i firemní objekty - instalace strukturované i optické kabeláže - montáže silnoproudých instalací.

Zabýváme se: - těsnění oken a dveří - opravy a rekonstrukce oken a dveří - výroba a montáž nábytku na míru - vestavěné skříně, kuchyně - pergoly.