VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Služby: - realizace staveb na klíč - bytové, občanské budovy, rodinné domy - rekonstrukce objektů - rekonstrukce koupelen - zateplování fasády - klempířské a pokrývačské práce

Stavební činnost: - zednické práce - obkladačské, sádrokartonářské práce - zateplování fasády - terenní úpravy - kanalizace - vodo topo.

Služby: -zámečnická výroba -kovovýroba -strojírenská činnost - výroba náhradních dílů -zpracováním tenkých plechu -plechové a plastové reklamní tabulky i s prolisem. -lepené fólie, včetně grafických návrhu

VERO-HYNEK - kovoobrábění a obchod - soustružení - frézování - výroba ozubených kol a hřebenů - rovinné broušení a broušení hřídelů - výroba nástrojů a přípravků - lisování - zámečnické práce - sváření - tepelné zpracování - povrchová úprava

Elektroinstalační práce. Výroba: - elektrické zařízení. Zemní práce. Stavební práce. Protlaky.

Měření radonu. Stanovení radonového indexu pozemku. Inženýrskogeologický průzkum. Hydrogeologický průzkum.

Nátěry: - střechy - konstrukce - fasády - podlahy - tesařské a stolařské výrobky. - protipožární nátěry Malby: - bytové prostory - školská zařízení - sociální zařízení - instituce - výrobní haly.

Umělecké kovářství, zámečnictví, kovovýroba: - veškerý sortiment kovářských a zámečnických výrobků, od nejjednodušší kovovýroby, přes nerez, barevné kovy, až po vysoce odborné umělecké práce. Odborná montáž je samozřejmostí. - stavební zámečnictví, haly, ocelové konstrukce - výroba strojů a částí průmyslových výrobních linek - mříže, ploty, ...

Výroba: - valašské kroje - lněné košile a haleny - oděvy s lidovými prvky z přírodních materiálů - opravy a úprava krojů.

Naše firma z Olomouce je na trhu od roku 1990 a nabízí komplexní klempířské a pokrývačské práce. Zabýváme se vším okolo střech. Provádíme montáž střešních krytin, výrobu a montáž klempířských prvků, realizace nových střech, provádíme opravy a rekonstrukce střech, osazení střešních oken a mnohem víc. Hlavním cílem je uspokojit každého zákazníka.

Řemeslo: - plynař, topenář, vodař Práce: - montáže plynových rozvodů - kompletní vodovodní instalace - topenářské práce.

Středisko Olomouc. Projekce, projektování: - dopravní - projektová a inženýrská organizace - geodetická činnost. Projektové práce v oborech železniční a silniční dopravy, pozemních staveb, městské a příměstské dopravy, sdělovací a zabezpečovací techniky. Sídlo: Dopravní projektování, spol. s r.o. Janáčkova 1194/12 702 00 Moravská ...

Pronájem a montáž lešení: -podlahářské práce, sádrokartonářské práce -menší tesařské práce.

Zateplení fasád domů. Montáž SDK konstrukcí.

Kamenictví: - kamenické práce - pískování nápisů do kamene - dodávka hrobů.

Malířství, lakýrnictví a natěračství.

Natěračské práce Malířské práce Tapetářské práce Úklidové práce.

Vítej na stránkach Stránkách Cavali s.r.o Naše stavební Firma se zaměřuje především na Zemní a výkopové práce, Terení upravy, Zakladové desky, Demoliční práce, Pokládka zámkové dlažby+obrubníků, Menší zednické práce a pomocné práce na stavbách, Maliřké a Lakýrnické práce, vyklizeci práce, Vystavba plotů a opěrních zdi.

Výškové práce, stavební práce, úklidové služby, stěhovací služby

Montáž - Topení-kotlíkové dotace - Tepelné čerpadla - Voda, odpady - Domovní rozvody plynu - Drobné stavební práce

Povrchová úprava kovů a plastů: - mokré lakování plastových a kovových dílů - galvanické zinkování - chromování - niklování - mědění - chromátování hliníku.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, instalace: -střešní krytina -střešní doplňky -střešní okna -plastové žlaby, svody -střešní šindele -klempířské prvky Montáž: -střechy na klíč. Výškové práce.