VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Kovoobrábění, kovovýroba: -mechanické úpravy kovů -práce: -na soustruhu, soustružnické, soustružení -na frézce, frézařské, frézování -na vrtačce, vrtačské, vrtání -na brusce, brusičské, broušení -na CNC stroji.

Stavební činnost, práce: -dodávky-stavby, rekonstrukce, opravy -půdní vestavby, montáž-sádrokartony. -zámečnická zakázková výroba: -zábradlí, ploty, brány apod. -sváření v ochranné atmosféře. -výroba: -elektrokotle značky EPK*: -teplovodní od 3 do 48 kW** -s částečnou akumulací -s ohřevem teplé užitkové vody ...

Provádíme: - elektroinstalace - elektrorozvody - elektromontáže - stavební práce Dále provádíme opravy elektroinstalací a elektrorevize. Realizujeme vnitřní i venkovní rozvody slaboproudu i silnoproudu.

Truhlářství Kinský Bytový a koupelnový nábytek, kuchyňké linky, postele a ložnice, dětské pokoje, vestavěné skříně, bytové doplňky. Vybavení kanceláří, kancelářské stoly, knihovny, pracovní stoly, šatny, šatní skříně, bary, barové pulty, výčepy.

Kominictví, kominické práce - vložkování - revizeautorizované měření spalin a účinnosti spotřebičů Autorizované měření spalin a účinnosti spotřebičů.

Zednické a obkladačské práce: -obklady a dlažba -zámková dlažba -rekonstrukce koupelen -půdní vestavby -rekonstrukce rodinných domů -zateplení domů a fasády.

Podlahářské práce, podlahář.

Zednictví, zedník: - zednické práce - obklady, dlažba - zateplování fasád.

Sádrokartonářské práce Obkladačské práce Zednické práce - rekonstrukce bytových jader.

Zednictví, zedník: - montáž sádrokartonových konstrukcí - stropní podhledy - půdní vestavby - rekonstrukce bytových jader.

Projekce - elektroinstalace Projekce - ústřední vytápění - plynoinstalace Inženýrská činnost Projekce - obytné a občanské stavby.

Stavební společnost - bytová výstavba - zateplování fasád - rekonstrukce lodžií - klempířské práce - zámečnické práce - sádrokartonářské práce.

Činnosť: - vstavané skrine, kuchynské linky na mieru - sadrové omietky - sadrokartón, rampy, podhľady, priečky

Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Služby - montáž hromosvodů.

Služby: -kovovýroba -zámečnické práce.

Instalatérské práce: -montáž ústředního topení, vody a plynu.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství

Projekce - elektroinstalace Měření - vyhodnocovací jednotky tepla (MB) Dodávka a montáž - tepelná čerpadla

Truhlářství, podlahářství

Práce: -tesařské -truhlářské.

Stavitelské služby: - půdní vestavby, zateplování budov, rekonstrukce bytových jader, obklady, dlažby, elektroinstalace, sádrokartony