VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Stavební společnost - revitalizace domů - zateplování - rekonstrukce lodžií, hydroizolace.

Nátěry Malby Elektroinstalace Topenářské práce Izolace Sádrokartony Obklady Stavby na klíč: - půdní vestavb -rekonstrukce. Fasády: - omítky. Střechy.

Člen skupiny REC Group s.r.o.. Komplexní služby v oblasti demolic, zemních prací, recyklací stavebních odpadů, zpracování bioodpadu, odpadového dřeva a velkoobjemového odpadu. Služby: - demolice stavebních objektů včetně vyklízení a odstraňování odpadů - recyklace - výroba a prodej stavebních recyklátů - vyklízení domů, bytů, ...

Vodoinstalatérství, topenářství - vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Čalounické práce: - opravy - sedací soupravy, židle

Stavební zaměření stávajícího stavu bytů, rodinných a bytových domů, budov a objektů. Geodetické zaměření a prohlášení vlastníka při převodu družstevního vlastnictví na SVJ.

Řemeslo: - malíř - natěrač - drobné zednické úpravy.

Autojeřábnické práce. Autojeřáby AD 080 s nosností až 8 tun.

Stavební firma. Výstavba: -stavby - dopravní, inženýrské, vodní, ekologické. Práce: -demoliční, demolice -ekologická recyklace a ukládka stavební suti a odpadů. Autodoprava, stavební stroje, autoservis. Prodej antuky.

Výroba: - dělení materiálu, laser, plasm, acetylén - tváření - obrábění - povrchová úprava - svařování.

Stavební práce - výstavba průmyslových objektů - bytová výstavba - rekonstrukce budov - výroba a montáž ocelových konstrukcí. Výroba, opravy, servis - zdvihací zařízení. Strojní výroba - výroba a oprava strojů a technologických celků. Elektroinstalace, elektroinstalační práce - výroba rozvaděčů. Dřevovýroba - řezivo - montáž ...

Činnost: - astrologické služby - výpočet a výklad osobního horoskopu

Stavební práce: - zemní práce - opravy komunikací - opravy vodních toků.

Stavební práce, činnost: - stavby - kompletní práce - rekonstrukce domy, byty, bytová jádra, koupelny na klíč - obkladačské práce (keramické obklady a dlažby) - podlahářské práce - dodávka, pokládka dlažby, PVC, koberce - zednické práce

Revize elektrických zařízení, nářadí, spotřebičů a hromosvodů.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní - mezinárodní - do 5t. Plynoinstalatérské práce. Montáž a servis - solární systémy. Topenářské práce. Montáž - automatické kotle na uhlí. Servis a přestavby - automatické kotle na uhlí.

Obráběčské práce. Výroba, montáže: -ocelové konstrukce -strojní zařízení. Povrchové úpravy.

Stavební práce: - kompletní realizace a rekonstrukce střech, podkroví, bytů, koupelen - dodávka a montáž sádrokartonu - sádrokartonářské, tesařské, zednické práce - kompletní renovace půdních vestaveb.

Pískování a rytí / gravírování / písma, přírody, architektury, zvířat, postav a portrétů lidí na vázy, půllitry, skleničky / svatební a maturitní číše /, sportovní poháry, karafy, tabulové sklo do dveří a zrcadla. Zhotovení písma, náboženských námětů, přírody i portrétů do desek z leštěného kamene a černého skla na náhrobky. Zhotovování ...

Elektroinstalační práce. Revize NN instalací, hromosvodů, nářadí a spotřebičů: - hromosvody Drobné zámečnické práce.

Elektrofox: Elektroinstalace, elektrikář. Domovní a průmyslové instalace, opravy elektro

Práce: - obkladačské a zednické. Realizace: - koupelny na klíč - přestavba bytových jader.

Stavby, rekonstrukce domů: - rodinné domy - bytové domy - zateplování - pokládka dlažeb - malby, nátěry. - jádrové vrtání - půjčovna stavebních stojek a příslušenství pro monolitické stropy.