VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Vodoinstalatérství, topenářství. Výměna, cejchování, oprava, servis: - vodovodní baterie. Prodej: - vodoměry.

VD střechy Tesařské práce, montáž - zahradní domky, pergoly, ploty, Klempířské práce.

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Zabezpečovací systémy Počítačové sítě Datové sítě.

Zabezpečení majetku a osob Projekce - elektroinstalace, Montáž a revize, elektroinstalace.

Zeměměřická a kartografická činnost.

Řemesla, služby - pokrývačské práce - klempířské práce - výškové práce - malířské a natěračské práce - nátěry střech - zámečnické práce.

Zednictví - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce domů - rekonstrukce bytových jader - obkladačské práce.

Pokládka zámkové dlažby. Úpravy a rekonstrukce vodních toků. Zahradnické úpravy.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - zednické - montáž, revize hromosvodů

Stavební truhlářské práce ( okna, dveře ). Provedení: - umělecko - řemeslné práce ( kamenické, štukařské, kovářské ) - náhrobní desky neděláme - rekonstrukce a opravy památek ( zámky, kostely, umělecké fasády ). Provozovna, truhlárna: Kateřinská 152 Liberec XVII -Kateřinky 460 14

Práce: - geologické - hydrogeologické - vrtání studní - vrtné práce.

Částečné i kompletní bytové rekonstrukce, stavební a sádrokartonářské práce, elektrikářské práce, malířské práce, luxusní povrchové úpravy.

Vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Zakázkové truhlářství, výroba: - skříně - kuchyně - kancelářský nábytek

Práce: - zemní - terénní úpravy - kráčející bagr Menzi Muck - autodoprava.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - půdní vestavby a nástavby Práce: - topenářské - plynařské - vodoinstalace - zámková dlažba - zámečnická výroba Montáž, oprava, servis: - ponorná čerpadla

Malířské a natěračské práce Sklenářské práce Topenářské práce Zateplování fasád - izolace plochých střech Inženýrská činnost Projekční kancelář Demoliční práce Obkladačské a dlaždičské práce Montáž - ocelové haly Výstavba - rodinné domy na klíč - bytové domy - byty - prodejny.

Dodávka a montáž - elektronické zabezpečovací systéme Dodávka a montáž - elektronické požární systémy Elektroinstalace Grafické návrhy - DTP studio. Dodávka - výpočetní technika, hardware, notebooky. Servis - výpočetní technika, hardware, notebooky. Výroba - www stránky, správa sítě.

Dodávka - tepelné izolace Zateplování fasád domů a budov - revitalizace panelových domů - certifikát registrovaných dodavatelů v rámci programu ZELENÁ ÚSPORÁM Výroba a dodávka - betonové a balkóny Výroba a dodávka - zábradlí Tryskání železobetonových konstrukcí Stavebnictvíkompletní výstavba rodinných domů od a do z na klíč.

Plynoinstalační práce, plynoinstalace Veškeré topenářské práce Prodej - otopná tělesa - kotle, ... Stavební práce Prodej - vybavení koupelen Prodej - sanita, vybavení koupelen Rozvody ZTI.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Stavebně zámečnické práce Vodoinstalační práce

Stavby a výroba z kamene - zídky - schody - chodníky - krby - altány - ploty - studny - brány - komíny - obklady - jezírka - sklepy Kamenická výroba - krby Kamenická výroba - obklady Kamenická výroba - schody - ploty Stavba ...

Stavební a obchodní činnost. Specializace na sádrokartonové konstrukce, zdvojené podlahy a minerální podhledy. Prodej sádrokartonu, podhledové kazety, podkonstrukce, tmely, spojovací materiál. Množstevní slevy. Poradenství: - elektro - stavební oblast. Zajištění obstaravatelské činnosti v oblasti elektro a stavební: - elektro - povolení ...