VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Topenářské práce, vodoinstalační práce.

Činnost: - montáž sádrokartónových konstrukcí - instalace tepelných izolací - montáž veškerých podhledových konstrukcí - montáž střešních oken a palubek - zednické práce - rekonstrukce koupelen - obkladačské práce - elektro instalace

Prodej, montáž - vodoinstalatérský a topenářský materiál - sanitární keramika - vodovodní baterie - sprchové kouty. Montáž - vodoinstalatérské a topenářské práce - vodo topo.

Podlahářské práce, pokládka: - podlahy z PVC - vinylové podlahy - broušení, lakování dřevěných podlah - vlysové podlahy (parkety) - rekonstrukce podlah - korkové podlahy - pokládání koberců a kobercových čtverců - laminátové, dřevěné, korkové plovoucí podlahy. Montáž OSB desek a dřevotřísky, vyrovnávání podkladů.

Stavební společnost - průmyslové podlahy - betonové podlahy - cementové stěrky - renovace a sanace podlah - antikorozní ochrana ocelových kontrukcí.

Prodej, montáž, revize - vzduchotechnika - vzduchotechnické komponenty, ventilátory, vzduchovody, klapky. Klempířství - prodej okapových součástí. - zakázková výroba klempířských prvků.

Protipožární zabezpečení, protipožární prostupy, zámečnická činnost, elektromontáže, projekční činnost, výškové práce.

Pokládka, renovace: - laminátové a dřevěné podlahy - koberce - PVC.

Služby - řezání vodním paprskem - přebalení a manipulace zboží - skladování - žehlení prádla.

Geodézie, geodetické práce - vytyčení a zaměření hranic pozemků - geometrické plány.

Zakázková výroba - schody - schodiště - zábradlí

Výroba, pokládání, opravy: -průmyslové podlahy -lité podlahy -chemicky odolné podlahy -antistatické podlahy. MORAVIA FLOOR s.r.o. . Prodej, půjčovna, servis, oprava: -nářadí, ochranné a pracovní pomůcky pro řemesla, zahrádkáře, kutily.

Realizujeme novostavby, rekonstrukce, monolitické konstrukce, zateplování budov, pokládky obkladů či dlažeb a výstavby rodinných domů na klíč.

Zámečnictví, nástrojářství Zednictví Izolatérství

Truhlářství: - výroba dřevěného nábytku - povrchová úprava přírodním voskem

Geodézie, geodetické práce - vytyčení hranic pozemků - mapování - geometrické plány.

Služby: - masáže, pedikúra a reflexní terapie. - numerologie.

Kovovýroba - zámečnické práce - dělení plazmou - řezání. Výroba - polotovary pro oplocení.

Šití, výroba: - oděvy - oděvní doplňky - oblečky pro psy - bytový textil - hračky Strojní vyšívání.

Služby: - projekty, revize, stavební dozor, servis, konzultace v oboru automatizace, měření a regulace (MaR), elektro