VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Práce: - stavební - zateplování fasád - rekonstrukce domů, bytů - obkladačské - dlaždičské - výstavby rodinných domů.

V oblasti pozemního stavitelství provádíme: -rekonstrukce a modernizace staveb bytových -společenských -výstavbu klasických zděných staveb bytových, společenských, obchodních -monolitické a montované stavby nízkopodlažní -fasádnické práce stylové i prosté stavby zahradní architektury. Oblast uměleckých řemesel: -štukatérské práce v ...

Stavební práce: - zednické práce - omítky, fasády - pokládka plovoucích podlah - stavby plotů - obkladačské práce - tesařské práce.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - půdní vestavby - fasády - rekonstrukce bytových jader.

Služby: - geodetické práce, průzkumné a ostatní předprojektové práce - studie - dokumentace k územnímu rozhodnutí - dokumentace ke stavebnímu povolení - realizační dokumentace stavby - dokumentace pro výběr zhotovitele - dokumentace skutečného provedení stavby - autorský a technický dozor na stavbách - poradenství a konzultace v ...

Zakázková výroba - kusová i malosériová produkce. Kokoobrábění: - kompletní třískové CNC obrábění včetně povrchových úprav, tepelného zpracování a drobné montáže - CNC soustružení, 5-osé frézování.

Tesařství. Stavební práce, činnost, projekty, návrhy, realizace: -tesař -pokrývač -klempíř, klempířské práce -vrata, ploty, schodiště -točené schody -drobné zednické práce -rekonstrukce -půdní vestavby.

Půjčovna: - stavební stroje - rypadla - hutnící technika - stavební nářadí - elektrocentrály. Práce: - zemní, výkopové - demolice - jeřábnické práce - těžba a přibližování dřeva.

Služby - elektro projekty - projekce elektroinstalace.

Řemesla, služby: - kovářství - restaurování kovů - zámečnictví

Služby: - zateplování fasád - omítky - malířské práce - půjčovna, montáž, demontáž lešení Prodej: - výrobky Stachema CZ - zateplovací systémy - omítky - fasádní barvy

Prodej: - podlahové krytiny - koberce - interiérové dveře. Služby: - pokládka podlah - montáž dveří.

Malířství, natěračství. Tapetování.

Zednictví. Obklady a dlažby interiérů i exteriérů. Nabízíme rekonstrukce koupelen, bytových jader a půdní vestavby ze sádrokartonu.

Geodetické služby se specializací na katastr nemovitostí, vytyčování hranic, rozdělení pozemků a vytyčení staveb.

Rekonstrukce a výstavba objektů, kompletní rekonstrukce bytů a kanceláří, montáž suché stavby, veškeré zednické a obkladačské práce, stolařství a truhlářství na míru, podlahářské práce, elektroinstalace, voda-topení-plyn, tesařské práce, stěhování, vyklízení a úklid, eurookna.

Elektroinstalace, mateční spínací hodiny, podružné hodiny, autonomní hodiny, sportovní časomíra.

Práce: - lakýrnické - nátěry ocelových konstrukcí.

Výstavba, práce: - sruby - tesařské - pokrývačské - klempířské