VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prodej - dámské oblečení. Šití na zakázku.

Stříbření skla pro stavební průmysl - stříbření pro dekorativní účely - stříbření optických komponentů.

Stavební práce - bytová výstavba - rekonstrukce budov. Dodávka a montáž - plastová okna a dveře. Řemesla, služby - podlahářské a truhlářské práce - zámečnické práce - vodo topo.

Umělecké práce: - výtvarná tvorba - malířka.

Činnost firmy spočívá v provádění kompletních dodávek klimatizace, vzduchotechniky, čističek vzduchu a tepelných čerpadel včetně montážních prací, údržby a servisu.

Řemesla, služby - vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - rekonstrukce koupelen - obkladačské práce - zednické práce.

Truhlářství, podlahářství Pokrývačství, tesařství

Zednické práce. Pokládka dlažby a obkladů.

Činnost: -projektování: vytápění, horkovodů, parovodů, výměníkových stanic a parních kotelen

Natěračské práce Malířské práce Provoz - občerstvení - na stavbách - a sportovních akcí většího rozměru Izolatérské práce.

Geodetické práce: - zeměměřictví - geometrické plány. Hydrogeologické práce: - hydrogeologický průzkum, posudky, studie: - měření radonu, únosnost základové spáry, prosakování deštové vody.

Izolatérské práce: - zateplení budovy, systémy provětrávaných fasádních plášťů, provětrávané fasády.

Výroba: - ručně vyřezávané dřevěné propisovací tužky.

Truhlářské práce: - renovace nábytku - restaurování nábytku - repliky starožitného nábytku.

Hodinový manžel - služby pro domácnost - truhlářské práce - malířské práce - obkladačské práce.

Společnost Střechy - MACHAČ s.r.o. Kroměříž provádí veškeré pokrývačské, tesařské i klempířské práce. Naše specializace: - stavba nové střechy - rekonstrukce původní šikmé či ploché střechy - montáže a oprava různých typů střešní krytiny. Pokrývačství. Dodávka a montáže: - betonové střešní krytiny Bramac - pálená krytina Tondach - ...

Geodézie, geodetické služby - geometrické plány - zaměření hranice pozemku.

Služby: - údržba zahrad - výsadba dřevin - výroba nábytku na zakázku - řezání, štípání a doprava palivového dřeva.

Geodetické práce v investiční výstavbě - inženýrská geodézie - geometrické plány - snímkování.

Opravy a rekonstrukce plochých střech - opravy plochých i šikmých střech - opravy balkónů a teras - obkladačské práce - zateplování.

Řemesla, služby, montáže, revize - vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Vodoinstalatérství, topenářství, instalatér, topenář.