VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Truhlářství, výroba: - okna, dveře - schody - nábytek

Práce: Izolace vlhkého zdiva - podřezávání Působnost v regionech Pardubický, Hradecký a Středočeský kraj Řezání a vrtání stavebních konstrukcí - vyřezávání dveří v panelových domech - diamantové řezání asfaltů a betonů - vrtání otvorů Broušení podlah.

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - obklady, dlažby - pokládka plovoucí podlahy - malování

Topenářské práce Vodoinstalační práce.

Tesařské práce - dřevostavby - altány - pergoly Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna.

Práce: - sádrokartonářské - foukané izolace - malířské, natěračské práce - zednické - tesařské.

Stavební činnost, výstavba: - výkopové práce - výstavba kanalizací a komunikací - rodinné domy - opravy střech - zakládání staveb

Výroba, montáž: - příhradové vazníky se styčníkovou deskou. Práce: - pokrývačské - klempířské. Pila: - pořez kulatiny - stavební řezivo - truhlářské řezivo.

Stavební firma: - realizace staveb - rekonstrukce budov - zateplování - fasády - obklady, dlažby - čištění fasád, betonů - výškové práce. Velkoobchod, maloobchod: - stavebniny - omítky, malty.

Kovovýroba: - obrábění kovů na CNC soustruzích a frézách - pálení laserem - pálení plazmou - svařování CO - ohraňování CNC - výroba bran a oplocení včetně montáže - zámečnické práce Prášková lakovna Elektromontáže Výroba elektrorozvaděčů.

Výroba, servis: - dopravníky - technologická zařízení pro kamenolomy, pískovny - technologická zařízení pro cukrovary Služby: - dělení materiálů - lisování - svařování.

Práce: - instalatérské, vodoinstalatérské a topenářské práce - rozvody vody a kanalizace - montáž topení - rozvody topení od krbových kamen - výměny baterií, ohřívačů vody, wc, včetně drobné údržby -montáž vodáren a výměna vaků -provádění přípojek domovní kanalizace, včetně výkopových prací, minibagříkem -ruční výkopové práce ...

Stavební stolařství, truhlářství. Výroba, prodej, montáž -dřevohliníková okna -kvalitní dřevěná okna -dřevěná eurookna, eurookno -balkonové a vstupní dveře -vrata -zimní zahrady - fasádní systémy - bezrámové zasklení oken. - žaluzie, rolety, insekticidní sítě, vnitřní a vnější parapety. Program: nová zelená úsporám.

Jeřábnické práce autojeřáby PRAGA V3S AD-80 do 8 tun: - manipulace s materiálem - montážní práce - vykládka kamiónů.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské. -elektroinstalatérské. -zemní prace. Montáž: -tepelná čerpadla. -solární systémy. Projekce: -vytápění.

Zemní práce - inženýrské sítě. Kontejnerová přeprava.

Prodej, montáž: -plastová a dřevěná okna -hliníková okna a dveře -zimní zahrady -zateplování budov -garážová vrata -interiérové dveře -stínící technika.

Montáž - solární systémy - tepelná čerpadla - klimatizace Dodávka a montáž - ústřední vytápění - kotle Obrábění

Zaměřujeme se na tyto služby: - práce s autojeřáby - autodoprava - pronájem jeřábů s nosností do 35 tun - vykládka, stěhování, osazení, vyvážení strojů a zařízení do 50-ti tun.

Nákladní doprava. Technické služby obce. Zemní a výkopové práce. Zednické práce.

Výrobce odsávací techniky a odprašovačů pro širokou škálu průmyslové výroby. Prášková lakovna 1800x1500x1050