VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Stavební společnost - výstavba rodinných domů - průmyslové stavby - rekonstrukce objektů - zateplování budov.

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky, kuchyně -kancelářský nábytek -interiérový nábytek. Pokládání: -podlahoviny.

Stavební, výkopové a zemní práce. Naši stavební činnost realizujeme v okresech Zlín, Kroměříž, Vsetín, Uherské Hradiště.

Realizace staveb, jejich změn a odstraňování. - zateplení fasád - výstavba objektů - rekonstrukce objektů.

Zámecká nekuřácká restaurace Monâme

Nabízíme stavební, výškové a zahradnické práce, rekonstrukce sportovišť, revitalizace, správu a údržbu nemovitostí i projektové činnosti.

Výstavba: - inženýrské sítě Zemní práce. Projekce, výstavba, opravy a rekonstrukce: - silnice - místní komunikace - chodníky - lesní a polní cesty, ... - ekologické stavby - vodohospodářské stavby.

Práce - vodoinstalační, topenářské.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - zateplování budov - fasády - rekonstrukce budov.

Zámečnické práce. Výroba: -ocelové konstrukce

Velkoobchod, maloobchod: - hutní materiál Kovovýroba: - ocelové palety - ocelové přepravní systémy - dělení materiálů laserem - plasmou Výroba: - vakuové tváření plastů.

Kovoobrábění. Obrábění hotových materiálů na obráběcích strojích. Výroba kovových dílů na zakázku. Svářečské práce. Kalení. Žíhání. Broušení.

Práce: -jádrové vrtání a kotvení -řezání -hydraulické trhání -demolice -izolace -zámečnické práce -stavební a bytové rekonstrukce

Práce, služby: -výškové -jeřábnické -doprovody vozidly BF2 a BF3 v EU -potápěčské práce -outsourcing

Služby - digitální potisk textilu - strojové vyšívání.

- jeřábnické práce - manipulace s nákladem - nákladní autodoprava Firma nabízí jeřábnické práce v rámci celé ČR a to ať již se jedná o nakládku, či skládku materiálu, nebo práce potřebné při investiční výstavbě a rekonstrukcích

Výroba, výstavba: - dřevostavby - klasické vázané krovy - sbíjené, lisované vazníky - pohledové dřevěné konstrukce - atypické dřevěné konstrukce.

Truhlářství, podlahářství

Výroba, prodej, e-shop: - vitráže, zakázková výroba - výplně dveří, kuchyňských dvířek - restaurování - šperky, svítidla, stínidla

Prodej a pokládka podlah - plovoucí, dřevěné, korkové, vinylové a laminátové. Renovace parket, terasové systémy. Kompletní realizace interiérů.

Truhlářské práce Realizujeme zakázky dle požadavků našich zákazníků.