VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výroba: - špaletová okna - repliky špaletových oken - eurookna - vchodové dveře.

Malířství, natěračství. Malování pokojů bytů, interiérů, komerčních prostor. Nátěry fasád, konstrukcí. Tapetování

Restaurování - historický nábytek Návrh a realizace - soukromé a komerční interiéryinteriérový design Produktový design

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku, návrh, zaměření, doprava, prodej: -nábytek na míru -kuchyně -obývací pokoje -dětské pokoje -kanceláře -banky a jakékoliv další nábytkářské produkty -kuchyňská dvířka -ostatní nábytek (skříně, skříňky, poličky, stolky, zábradlí, obložení, vykrytí, koupelnový nábytek, věšákové stěny, dekorace).

Průmyslové stavebnictví - sanace vlhkého zdiva - injektáž - izolační práce - antikorozní povrchové úpravy a ochranné nátěry - sanace a ošetření betonových i železobetonových konstrukcí.

Prodej a montáž závěsných systémů do oken - garnýže - rolety, žaluzie, markýzy, sítě proti hmyzu - japonské stěny. Čalonictví - opravy čaloněného nábytku.

Zakázkové řezbářské práce Zlacení Restaurátorské práce Polychromování

Stavební činnost: - rekonstrukce bytového jádra, bytů, koupelny - zateplení fasád - pokládka dlažeb a obkladů - zednické práce - výstavba rodinných domů na klíč.

Povrchové úpravy, úprava - předúpravy abrazivní tryskání a metalizace (žárové stříkání kovů). Technologické zařízení průběžný tryskač, tryskací box, stolový tryskač. Abrazivní tryskání: -tlakové -průběžné -nekovovými materiály - křemičitý písek, struska. Žárový nástřik: -metalizace - zinek, ZNAL -šopování - hliník, měď a slitiny. ...

Návrh a realizace interiérů - komerční prostory - kanceláře - byty - jídelny - ordinace. Čalounění nábytku.

Výroba - dřevěná pískoviště a prolézačky - zahradní domky - pergoly Truhlářské práce - kuchyňský nábytek - vestavěné skříně, dětské pokoje, ložnice - školní nábytek

Služby: - elektroinstalace - silnoproudé i slaboproudé elektroinstalace - revize

Autoservis, autoopravna - servis nákladních vozidel. Jeřábnické práce. Zemní práce. Vyklízencí práce, stěhování. Demolice. Tesařské, truhlářské práce. Zámečnické práce. Hodinový manžel.

Dodávka, montáž: - systémy pro vytápění objektů a průmyslových provozů Služby: - zdravotní instalace a regulace - inženýrské sítě - rozvody tepla Výstavba, rekonstrukce: - rodinné a bytové domy - rekonstrukce koupelen

Stavební práce - bytová výstavba - rekonstrukce budov - rekonstrukce bytových jader a koupelen - zednické práce - hydroizolace.

Práce, řemeslo: - zedník, zednictví

Činnost: - stavební projekce (dopravní stavby, inženýrské sítě) - inženýrské práce - technický dozor stavebníka - geodetické práce - realizace veškerých staveb

Kompletní sklenářské práce Prodej a montáž polykarbonátů Zasklívání lodžií Zastřešení bazénů Prodej a montáž zimních zahrad Prodej a montáž dřevěných eurooken, plastových a hliníkových oken a dveří Výroba, prodej, montáž dřevěných obložek a dveří.

Truhlářství. Práce: -truhlářské Výroba: -dřevěná schodiště včetně zábradlí -obkládání betonových a kovových schodišť -kuchyně -vchodové a vnitře dveře včetně posuvných, posuvné stěny -nábytekz lamina, z dýhované dřevotřísky, z masivu (kancelářské, dětské pokoje, ložnice, předsíně) -okna špaletová, jednoduchá, eurookna.

Aplikujeme: - stříkané izolační materiály (POLYUREA, PUR pěna) - systémy na bázi silikonu (pro renovace a hydrofobizaci - impregnaci. Mobilní tryskání a pískování se sníženou prašností system Torbo. Termovize - letecká. Výškové práce, renovace střech, kamene, čištění fasád.

Kovovýroba - stojírny, kovoobrábění. Stavebnictví - rekonstrukce nebytových prostor - obkladačské práce - malířské práce - podlahářské práce - sádrokartonářské práce. Výroba nábytku - kuchyně - koupelny - skříně.

Výroba, prodej: -výrobky z kovu -domácí potřeby -mlýnky na strouhanku, mák, zeleninu, ovoce -výměnné bubínky -ekologické komínové nástavce EKON -kovové regály, stojany na kola, udírny -věšáky na ručníky, řezačky na papír -kovový kempingový nábytek -rybářský nábytek -sedačky. Zakázková výroba: -povrchová úprava kovů ...

Regionální středisko bezpečnosti práce Revize vyhrazených technických zařízení: elektrické zařízení, hromosvody a nářadí kotle a tlakové nádoby plynové zařízení zdvihací zařízení Obecná bezpečnost práce, požární ochrana Přezkoušení: elektrikářů z vyhl. č.50/1978, topič kotlů, obsluhovatel tlakových nádob, obsluhovatel plynových zařízení, ...