VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Prodej uhlí, dřeva skládání dopravníkem 4m. Zemní stavební práce. Pásové rypadlo 3, 5t. lžíce 30, 40, 50, 60, 120 cm. Drapák 150 -300L. Kontejner 7-10t. Ruka do 9.5 m. max. 4, 5 t. Asfaltování. Vrtání sloupů na plot průměr 22 - 32 cm do 120 cm. + další stavební technika.

Pokládka kamenného koberce - montáž betonové dlažby a oplocení - montáž dekorativních omítek.

Elektromontážní práce. Velkoobchod, maloobchod, prodej - elektroinstalační materiál.

Plazmová řezací technika KJELLBERG Prodej, servis, zastoupení: - firma Kjellberg FINSTERWALDE. -plazmové zdroje a hořáky -instalace kompletních řezacích pracovišť pro pálení plechů plazmou i autogenem a realizujeme také dodávky robotických systémů / MOTOMAN / s odsáváním KEMPER -kompletní sortiment elektrod Kjellberg a svařovací zdroje ...

Broušení - nástroje Kovoobrábění

Stavební společnost - projektové práce - zakládání staveb - zemní práce - zednické a betonářské práce - truhlářské práce, dřevostavby - izolační práce - pokrývačské práce.

Natěračské práce - nátěry fasád Malířské práce na klíč - dekorační technika VARIOPAINT, FLÁDR, ADEX ANTIK - plastický nástřik GOTA Úklidy po malování.

Natěračské a lakýrnické práce Malířské práce.

Plynoinstalační práce. Servis - plynové kotle.

Revize elektroinstalací, elektrického nářadí a spotřebičů.

Hodinový manžel - montáž a instalaci nábytku - malířské práce - elektroinstalační práce, opravy - podlahářské práce - vodoinstalatérské práce - zednické práce - úklidové práce.

Výroba: -dřevoobráběcí stroje: -kotoučové pily -vrtací dlabačky -zkracovací pily -hranové páskové brusky. Strojní obrábění vrtání: -souřadnicové vrtání frézování -soustružení vodorovné i svislé obrážení -ploché broušení obvodem a segmenty rotační broušení -nástrojové broušení -obrábění na vodorovných ...

Klempířství Podešva Zlín provádí již od roku 2000 speciální ruční klempířské práce. Zajistíme realizace i opravy plechové střechy, vyrobíme a instalujeme okapové systémy, atiky, oplechování štítů, komínu, dveří. Provádíme izolace střech - aplikujeme střešní folie Fatrafol na všechny typy budov s plochou střechou. Činnost směrujeme ...

Stavební práce. Zemní protlaky. Sanační práce - sanace zdiva. Rekonstrukce průmyslových, vodních a inženýrských staveb. Nákladní doprava do 8 tun. Prodej stavebního materiálu. Stolařská a truhlářská výroba.

Činnost: - recepční služby - bezpečnostní služby, ostraha - úklidové služby - revize a opravy plynových a elektrických zařízení Sídlo společnosti: Holická 1173/49a Olomouc

Malířka: - olejomalby s interiéry - malby na zdi s počítačovou grafikou - symbolika s interiérovým designem - malby zaměřené na symboly a zvířetníky s fotografiemi - obrazy přímo na míru podle data narození aj.

Stavební činnost: -stavby pozemní a občanské -regenerace bytových a panelových domů -bytová výstavba, byty: -revitalizace a regenerace bytového fondu -opravy a zateplení fasád -pokládka zámkové dlažby -zdravotechnika, ústřední topení, plynoinstalace(ZTI, ÚT, plyn) -hlavní stavební výroba: -rekonstrukce obytných ...

Stavby a rekonstrukce Rekonstrukce bytových jader a interiérů. Práce: - zednické - sádrokartonářské - obkladačské - malířské - podkládka plovoucích podlah - zateplování.

Výroba: - součástky pro farmaceutický průmysl - povrchové úpravy (eloxování, zinkování, galvanizace, pískování, ...)

Montáže, servis, opravy a revize plynových spotřebičů a rozvodů. Montáž a revize rozvodů elektro a spotřebičů.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - výroba rozvaděčů NN - realizace systémů měření a regulace, průmyslové automatizace - montáž anténních systémů.

Zámečnictví. Zámečnické práce.