VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Natěračské práce Malířské práce.

Práce: - sklenářsképráce, pojízdná zasklívací služba - výroba izolačních skel - výroba nábytkového skla.

Činnost: -dodávky střech na klíč -rekonstrukce -výškové práce. Opravy: -tesařské, klempířské, pokrývačské. Naše firma vlastní autorizaci pro montáže: -střešní krytiny Bramac, Tegola, IKO*, -střešních oken Velux -zateplení systému Thermodach, Plastmo -sádrokartonu Rigips. Výškové práce: -provádíme opravy, čištění, ...

Služby: - elektroinstalace - servis veřejného osvětlení - budování nové sítě veřejného osvětlení - kabelový servis

Řemesla, služby: - stavby nových střech i rekonstrukce stávajících - klempíř - pokrývač - tesař

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Ubytování - chata, chalupa. Stavební práce - rekonstrukce domů a bytových jader - demolice - sádrokartonářské práce - obkladačské práce. Čištění a definfekce interiérů a klimatizace aut - praní, čištění a tepování koberců a čalouněného nábytku.

Zámečnické a nástrojářské práce, kovovýroba - obrábění - svařování.

Elektromontážní práce, elektroinstalace - slaboproudé rozvody - montáž a opravy elektrických zařízení - montáž zabezpečovacích a kamerových systémů.

Elektroinstalační práce, elektromontáže - elektrikářské práce - montáž elektrických zabezpečovacích systémů - montáž systémů měření a regulace.

Zakázkové truhlářství - výroba nábytku na míru. Elektromontážní práce - elektroinstalační práce. Prodej elektromateriálu osvětlení. Jeřábnické práce. Práce plošinou MP10 A MP13. Práce s bagrem JCB MIDI CX. Ubytování v soukromí.

Provádění klempířských prací. Prodej: - střešních krytin - latí - krbů - doplňků.

-Velkoobchod -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny -Zprostředkování obchodu Zámečnictví, nástrojářství

Dodávka, montáže, instalace: -ústředního topení -podlahového vytápění -vody, plynu -solárních kolektorů -kotle, radiátory -koupelnové vybavení. Práce VODO TOPO PLYN: -vodoinstalatérské, vodoinstalační -topenářské, topenářství -plynařské, plynařství. Rekonstrukce koupelen. Zajištění projektové dokumentace.

Činnost: - revize vyhrazených plynových zařízení - revize plynovodů - revize plynových spotřebičů - revize tlakových nádob - servis kotlů Školení: - obsluhy plynových zařízení - topičů a obsluhy nízkotlakých kotelen.

Práce: - elektrikářské - elektromontážní - elektrorevize. Prodej: - elektroinstalační materiál.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - elektro rozvody. Zemní a výkopové práce. Prodej, montáž - žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu

Dodávka, montáž: - technologické celky se zaměřením montážní činnosti především v oblasti vyhrazených plynových zařízení Služby: - stavební projekce - legislativní servis, školení BOZP a PO Oprava, servis, služby: - technologická zařízení bioplynových stanic - biologický servis Revize vyhrazených plynových a tlakových zařízení

Provádíme: - zemní práce - zednické práce - stavební práce.

Geodetická kancelář. Služby: - geometrické plány - vytyčení vlastnické hranice pozemku, stavby na staveništi, terénní úpravy - zaměření skutečného provedení stavby, terénní úpravy - vytýčení a zaměření inženýrských sítí - výškopisné a polohopisné plány - sledování svislých – vodorovných posunů stavebních objektů - zaměření a ...