VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Motoservis - opravy a servis motocyklů. Zámečnictví, zámečnická výroba - zábradlí, brány, branky, vrata. Účetní poradenství - vedení mzdové agendy - daňové poradenství.

Elektromontáže - elektro rozvody - opravy a montáž veřejného osvětlení - revize elektrospotřebičů.

Zakázkové krejšovství - výroba dámských oděvů. Prodej - galanterie - vše pro ruční práce, háčkování, pletení - příze, bižuterie, stuhy.

Stavební společnost - novostavby na klíč - rekonstrukce domů - technický dozor - demolice staveb - zakládání staveb.

Zámečnické práce. Výroba, montáž: -brány -plotové dílce -zábradlí -ocelové konstrukce

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Pronájem a prodej - pojízdné montážní plošiny LAYHER Zateplení a kompletní revitalizace - panelové, cihlové a rodinné domy Prodej - lešení LAYHER Pronájem - lešení LAYHER - shozy sutí GEDA, PERI STOJEK Rekonstrukce - lodžie - bytová jádra na klíč Generální opravy - střechy Výměna - okna - dveře

Umělecké kovářství: - brány - adventní svícny - vánoční stojánky pro stromečky - ploty, zábradlí, točité schody. Zámečnické práce. Kovářské práce. Dodávka: - malá zemědělská mechanizace.

Stavební zámečnictví: -pro BYDLENÍ A PODNIKÁNI: -kompletní finalizace vstupních prostor -atypické zámečnické konstrukce -komplexní rekonstrukce vchodů a společných prostor bytových domů -výroba a montáž lexanových zástřešků, zábradlí a ostatních kovových konstrukcí ve všech variantách povrchových úprav ...

Elektroinstalace, elektronistalační práce - dodávka a montáž elektrické zabezpečovací signalizace, elektrické požární signalizace, kamerové systémy, přístupové systémy, televizní a satelitní antény, domácí telefony.

Montáž - elektrická zařízení Opravy a zkoušky - elektrická zařízení

Truhlářství, podlahářství

Jsme výrobci izolačních skel. Dále se zabýváme výrobou skleněných dveří, skleněných stěn, skleněných sprchových koutů a skleněných obkladů za kuchyňské linky. Kompletní zpracování plochého skla a zrcadel. Vše jsem schopni dodat včetně montáže a zaměření. Realizujeme kusovou i sériovou výrobu.

Truhlářské práce související s výstavami Realizace - výstavy a expozice.

Zakázková výroba z nerezové oceli -komponenty i celé konstrukce strojních zařízení -výroba přesných lisovaných dílů na CNC ohraňovacím lisu -výroba svařovaných, plechových a profilových konstrukcí -malo a středně sériová výroba dílů z plechu -široký sortiment nerez plechu a profilového materiálu s -výroba i pro zahraniční partnery ...

Výroba nábytku pro lékárny a zdravotnická zařízení - kompletní řešení pro lékárny na klíč včetně lékárenských přístrojů a pomůcek.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Služby: - zemní práce - nákladní autodoprava - odvoz sutí, odpadů - demolice - dodávka, montáž septiky, žumpy - půjčovna hutnící techniky

Ruční výroba: - šperky - oděvní doplňky - interiérové dekorace

Zastoupení pro Jindřichohradecko, Jihlavsko a Třebíčsko. Truhlářské potřeby: -lamino desky Kronospan II jakost, pracovní desky, dvířkovina.

Truhlářství, podlahářství - zakázková výroba nábytku - kuchyně - dřevěné podlahy včetně montáže.

Práce: - zednické, zedník - sádrokartonářské - rekonstrukce

Hodinový manžel - kompletní servis domácnosti, domu, bytu, chalupy, garáže i kanceláře - zednické práce - úklidové služby - elektroinstalční práce - zámečnické práce - péče a údržba zeleně.

Výroba, montáž: - zasklívací systémy lodžií - hliníkové zábradlí