VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Móda pro plnoštíhlé. Výroba, šití, maloobchod, prodej: -dámská konfekce v nadměrných velikostech (oděvy): -kalhoty, sukně, halenky, saka, kostýmy, bundy, pláště -výrobní ceny.

Práce: -topenářské -vodoinstalační -plynařské

Instalatérské a topenářské služby.

Optimalizace a řízení spotřeby elektrické energie - instalace systému pro optimalizaci elektrické energie. Elektroinstalace, elektroinstalační práce - montáž rozvodů, počítačové a telefonní sítě, kamerové, audio a video systémy.

Grafologie - grafologické posudky. Výuka grafologie, semináře.

Výškové práce provádíme řadu let, v jejichž průběhu jsme získali mnoho zkušeností. Výsledkem naší práce je paleta realizací různorodých projektů a řada spokojených zákazníků. Soustředíme se zejména na klempířské, zednické práce ve výškách a na střechách.

Provádění veškerých stavebních prací v malém i větším rozsahu. Kompletní realizace staveb a rekonstrukcí, realizace inženýrských sítí, elektroinstalace, vodovod, kanalizace a plyn. Poskytujeme zákazníkům kompletní stavební servis od přípravy zakázky, zpracování projektové dokumentace a detailní kalkulace až po vlastní realizaci díla.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství

Řemeslnické práce pro domácnost - elektromontáže a opravy - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - montáž nábytku - drobné zámečnické práce.

Služby: - montáže elektrického akumulačního a přímotopného podlahového vytápění

Geodetické práce - zaměření, vytyčení hranic pozemků - geometrické plány.

Zednictví, tesařství - výstavba rodinných domů - sádrokartonářské práce - zednické práce - zateplení fasád - bourací práce - tesařské práce.

Realizace střech - klempířské práce - pokrývačské a tesařské práce. Foukaná izolace - izolování stropů, střech a staveb. Sanace zdiva - vysoušení. Kontejnerová nákladní doprava - odvoz suti, zeminy - dovoz písku, štěrku.

Stavební a tesařské práce - stavby, opravy a rekonstrukce střech - stavba a montáž lešení - altány, pergoly, přístřešky.

Vodoinstalatérství, topenářství

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků

Svařování a tvarování plastů pomocí horkého vzduchu.

Prodej, montáž, servis - garážová vrata Zasklívání - balkóny - lodžie

Zemní a výkopové práce. Demolice. Zakládání staveb. Výkopy inženýrských sítí.

Svařování, montáže: - plastové potrubní systémy, plastových potrubních systémů. Topenářské práce, topenářství. Vodoinstalatérské práce, vodoinstalatérství. Zámečnické práce, zámečnictví. Kovoobrábění, obrábění kovů.

Kontejnerová doprava vozy AVIA - 80L hákový nosič CTS OKŘÍNEK 5038. Dovoz a odvoz - písek, štěrk, dřevo, sutě, zeminy, vraky. Demolice. Zemní a výkopové práce Úpravy terénů.