VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Správa a údržba nemovitostí - úklidové a vyklízecí práce. Stavební činnost - rekonstrukce budov - podlahářské práce - truhlářské práce - elektroinstalační práce - vodoinstalatérské práce. Deratizace, dezinfekce, dezinsekce.

Stavební zámečnictví: -pro BYDLENÍ A PODNIKÁNI: -kompletní finalizace vstupních prostor -atypické zámečnické konstrukce -komplexní rekonstrukce vchodů a společných prostor bytových domů -výroba a montáž lexanových zástřešků, zábradlí a ostatních kovových konstrukcí ve všech variantách povrchových úprav ...

Plynofikace kotelen a rodinných domů, rozvod vody a odpadů, tlakové zkoušky a revize.

Kovovýroba: - výroba a zpracování nerezového, hliníkového a železného materiálu - schodiště, zábradlí - nádrže - výrobní stroje a potrubí pro potravinářský průmysl - gastronomické zařízení Služby: - zámečnické práce - svařování metodou TIG, MIG / MAG - stříhání plechů Prodej, e-shop: - nerezové komponenty

Montážní práce: - ocelové konstrukce - výrobní linky - technologické celky - umíme vyřešit díky našim zkušenostem i nadstandartní a komplikované montáže Disponujeme vrtulníkem - kráčejícím jeřábem. Výroba ocelových konstrukcí. Výškové práce.

Sklenářství SV-Okno Havarijní zasklívání do 24h, výlohy, izolační dvojskla, trojskla, prosklená schodiště, pískování skel, nadsvětlíky, skleníky, akvária, bezrámové zasklívání.

Elektroinstalační práce: - montáže silnoproud - rozvody elektro v bytech, rodinných domech i firmách - opravy elektro rozvodů - servis elektrozařízení - opravy a instalace rozvodů zvonků a domácích telefonů - dodávka elektrozařízení / rozvaděčů - provádíme přípravu pro slaboproudé rozvody STA, internet - zatrubkování. ...

Plynoinstalační práce: - prodej, montáž, servis hořáků.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce.

TSE spol. s r.o. je výrobní společností, která působí na tuzemském i zahraničním trhu v oboru elektroniky a elektrotechniky.

Obchodní činnost - zemědělské stroje Zámečnictví Servis - STK traktorů Zemědělské služby

Truhlářské práce. Zakázková výroba, opravy: -dveře -vchodové a vnitřní -masiv -schodiště -kuchyňské linky -interiéry -postele, palandy, skříně -rustikální nábytek na zakázku.

Služby: -plány odpadového hospodářství -skládky -monitoring -geologicko-průzkumné práce předprojektové přípravy staveb -projekce a realizace environmentálních a vodohospodářských staveb -hydrogeologické průzkumné práce projektové přípravy staveb -vzorkování substrátů

Maloobchod, prodej: - čerpadla zahradní, kalová, - domácí vodárny včetně oprav a náhradních dílů - koupelnové vybavení - záruční a pozáruční servis čerpadel - velkoobchodní slevy. Práce: - instalatérské práce.

Vodo topo instalační práce. Vodoinstalace Topenářské práce.

Malířské práce Úklidové práce Čištění - koberece Kompletní stavební činnost Zednické práce.

Projekce elektroinstalace, revize elektroinstalace.

Stavebnictví: - fasády - rodinné domy Rekonstrukce - bytová jádra

Brousíme dlouhé nože pro tiskárny a knihárny