VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Výškové práce montážní plošinou do 13-ti metrů.

Práce: -zateplování fasád -rekonstrukce lodžií -výměna zábradlí -vyzdívání -výměna oken za okna plastová včetně zapravení -výměna dveří

Specializujeme se zejména na servis klimatizace a servis vzduchotechniky. Instalujeme také solární systémy. Naše komplexní služby v oblastech klimatizace, vzduchotechnika a solární systémy poskytujeme v celé České republice.

Stavební práce a rekonstrukce - zakládání staveb - zednické práce - pokrývačské práce - klempířské práce - tesařské práce - malířské práce - bourací práce - fasády - přístavby, nástavby, vestavby - dokončovací práce.

Práce: -zámečnické -svářečské -montáž konstrukčních celků -nátěrové práce Dodávka, prodej: -hutní materiály

Velkoobchod, maloobchod, prodej - elektroinstalační materiál - kabely, vodiče - skříně, rozvaděče - vodo topo plyn - vodoinstalatérský materiál - topenářský materiál - sanita - ohřevná zařízení - čerpadla - obklady a dlažba. Elektroinstalační práce.

Elektroinstalační práce - revize Revize - hromosvody

Práce: - sádrokartonářské - štukatérské - tapetářské - interiéry na klíč

Zařízení a vybavení interiérů: -sádrokarton, tepelné izolace a stropní podhledy -malířské, lakýrnické práce a tapetování -prodej a pokládka podlahových krytin, včetně plovoucích podlah -výroba a prodej žaluzií -kancelářské židle a křesla -kancelářský nábytek a kuchyňské linky -šatní skříně - lamino LTD -domácí ...

Elektromontáže - údržba a opravy veřejného osvětlení - revize elektrického zařízení, hromosvodů a elektrických spotřebičů.

Stavební činnost a rekonstrukce - výstavba rodinných domů - sádrokartonářské práce - fasády, zateplení - rekonstrukce bytových jader - obkladačské práce.

Nožířství. Výroba: -exkluzivní nože-sendvičové nože pro lov a volný čas - etnické nože. Prodejní galerie: -továrně vyráběné nože z celého světa -brousky. Romantické ubytování.

Stěhování (i mezinárodní), jeřábnické práce, autodoprava, nadměrná přeprava, skladování.

Práce: -rekonstrukce rodinných domů -rekonstrukce objektů pro podnikání -výstavba stropů z různých materiálů -výstavba příček z různých materiálů -zhotovení klenbových oblouků -osazování dveří -osazování oken -přestavby bytových jader i na klíč včetně elektroinstalace -pokládka dlažby a obkladů -betonování podlah -zdění ...

Vývoj, konstrukce: -prototypové nástroje -sériové lisovací nástroje

Truhlářství. Výroba - atypický nábytek na míru - kuchyně - vestavné skříně - ložnice - dveře.

Dopravní a inženýrské stavitelství. Výstavba, realizace: -silnice, dálnice, chodníky, komunikace -odstavné plochy -parkoviště -železniční vlečky -kanalizace, vodovody -skládky -zemní a bourací práce.

Truhlářství, podlahářství Malířství, natěračství.

Betonové podlahy - realizace, montáž.