VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Nabízíme dlažbu, obklady a vybavení koupelen. Provádíme obkladačské a HSV práce.

Zámečnictví, kovoobráběčství NC. Výroba nosičů trnů pro dálnice a cyklostezky.

Facility management - vzdělávací činnost. Dokončovací stavební práce. Dodávka dřevěných konstrukcí - ploty - pergoly - zahradní domky.

Stavební firma - výstavba rodinných domů - rekonstrukce staveb - zateplování budov - zednické práce.

Práce: -malířské, malby - bezvzduchové stříkání maleb AIRLESS kanceláře, byty, haly, provozovny. - natěračské střechy, ocelové konstrukce, fasády, okna, dveře, radiátory, betonové podlahy - protipožární nátěry na kov, dřevo atd. - nástřiky textilních tapet (COLORTAP, VARIOPAINT) - zhotovování velkoplošných reklam na fasádách objektů.

Malířství, lakýrnictví a natěračství

Práce: - zateplování budov - zasklívání lodžií

Práce: - stavební - zemní - zednictví

Provozování prádelny, chemické čistírny, krejčovství, sedlářství a brašnářství.

Montáž, opravy, revize a zkoušky: - elektrických zařízení. Projektová činnost ve výstavbě.

Dodávka investičních celků pyrolitických zařízení v oblasti likvidace odpadů, ekologická likvidace Montáž, opravy, revize a zkoušky: - elektrických zařízení. Projektová činnost ve výstavbě.

Truhlářství, podlahářství. Dřevařská výroba: -zahradní domky, pergoly -zahradní nábytek -pokládka dřevěných a plovoucích podlah -kuchyňské linky, obývací stěny, vestavěné skříně -výroba a montáž schodišť - samonosné, s betonovým podkladem, železné konstrukce -dřevěné zárubně, dveře, posuvné dveře, vrata.

Výstavba, rekonstrukce, opravy: -plynovody a domovní přípojky. Držitel certifikátu systému řízení jakosti dle EN ISO 9001:2000, BS EN ISO 9001:2000, DIN EN ISO 9001:2000, ČSN EN ISO 9001:2001 .

Přípravné a dokončovací stavební práce.

Společnosti SK-EKO Systems s.r.o. a SK-EKO Pardubice s.r.o. vznikly v roce 1995 a 1998. Společnost certifikována ISO 9001 a 14000 Ekologické likvidace: - speciální a nebezpečné odpady. Demoliční a stavební činnost. - likvidace technologických celků Provozování skládek inertních odpadů. Sběr, recyklace: - akumulátory, autobaterie, ...

Zámečnictví, nástrojářství

Truhlářství a výroba nábytku. Výroba nábytku z laminovaných dřevotřískových desek a dalších moderních materiálů: -specializace na kuchyňské linky a vestavěné skříně -vybavení místností - dětských a obývacích pokojů, ložnic, pracoven, knihoven, obchodních a kancelářských prostor apod.

Služby: - topenářské a instalatérské práce - opravy kotlů značky Viadrus. - přestavby litinových kotlů Viadrus a Dakon na automatické - montáže tepelných čerpadel od českého výrobce Hotjet - montáže boilerů s tepelným čerpadlem - montáže podlahového topení - kompletní rekonstrukce koupelen.

Stavební firma FIMRstav s.r.o. se sídlem v Březové u Sokolova provádí kompletní stavební práce, včetně inženýrských sítí a zemních prací. Stavební práce, výstavba: - bytová i nebytová výstavba - stavební rekonstrukce, koupelny, bytová jádra - stavebně řemeslné práce - fasády - zemní práce - zednické práce - inženýrské sítě. V oboru ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - drobné zednické práce - výkopové a zemní práce.

Práce: -nástrojářské -soustružnické -frézařské -lisařské.