VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Stavební práce: -stavba a projekty nízkoenergetických domků -ploty, kounikace, bazény -izolace -sanace betonových a zděných staveb -průmyslové podlahy -speciální stavební práce.

Služby: - bezpečnostní agentura - úklidové služby - správa a údržba budov - elektroinstalace

Zednické a dokončovací práce.

Stavební činnost, výstavba: - pozemní stavby - rodinné domy - nebytová výstavba - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - zemní a výkopové práce

Výroba, montáž, prodej, truhlářství: -bytové doplňky -kuchyně na míru - vestavěné skříně - kompletní interiéry včetně návrhu

Voda-topení-plyn. - dodávky a montáž v oboru vodoinstalace - topení ve všech dostupných materiálech - plynoinstalace - centrální vysavače - rekonstrukce stoupaček a ležatých rozvodů v bytových domech - rekonstrukce bytových jader - podlahové vytápění - projekce a poradenský servis v oboru - záruční a pozáruční servis.

Kovovýroba. Výroba: - ocelové, kovové kontejnery Abroll, Avia, přepravní, lisovací, Mulden, skladové technologické (velkoobjemové kontejnery) - kovové nádrže - korby dle požadavků (na odpad) - skladové palety - zámečnická výroba - ocelové konstrukce. Kusová výroba - výrobky ze železa.

Zemní a výkopové práce, autodoprava. Prodej kameniva.

Kovovýroba: - řezání laserem, trubek a profilů - řezání vodním paprskem přes naklonění do 60 stupňů - stříhání, ohýbání, svařování kovů - lisování - povrchová úprava kovů - práškové lakování - fosfátování - odmašťování - pískování.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské

Elektromontážní práce: - instalace, servis veřejného osvětlení. - realizace, revize přípojek NN - pronájem vysokozdvižné plošiny - výroba a montáž vánoční výzdoby - montáž a servis místního rozhlasu.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské

Elektroinstalační práce - elektromontáže - montáž elektrických silnoproudých rozvodů a zařízení - revize elektro.

Práce: -truhlářství Služby: -kuchyňské a interiérové studio Výroba: -kuchyně -kancelářský nábytek -bytový nábytek

Práce: - topenářské - vodoinstalační

Zednictví - izolační práce - sádrokartonářské práce - rekonstrukce bytových jader a koupelen.

Podlahářství, prodej, pokládka: - podlahové krytiny - dřevěné podlahy - laminátové - PVC, lino - koberce

Výroba, montáž, oprava, servis: - strojní zařízení - dopravníky - manipulátory - technologické linky - jednoúčelové stroje Práce: - kovoobrábění - zámečnictví

Práce: - sádrokartonářské - obkladačské - zateplování budov

Výškové a zámečnické práce - výškové práce horolezeckou technikou - svářečské práce.

Práce: - prořez, kácení stromů pomocí horolezecké techniky - výškové práce