VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Výroba, kovovýroba, kovoobrábění: - potrubní rozvody - tlakové nádoby - jednoúčelové stroje - ocelové konstrukce

Výroba: - strojírenská - kovovýroba. Průmyslové stavby: - obrábění - výroba ocelové konstrukce - výroba - tlakové nádoby.

Opravy a montáž - elektronické zabezpečovací systémy Opravy a montáž - požární zabezpečovací systémy Elektroinstalace - silnoproudé zařízení.

Tesařské práce Střešní krytiny Okapové systémy Střešní doplňky Střešní okna Střešní fólie

Stavební práce - malířské a lakýrnické práce - pokládka koberců a dřevěných podlah - úklidové práce - zednické práce - rekonstrukce bytových jader.

Rámařství - paspartování Sklenářské práce - broušení - pískování skla Výroba - benátská zrcadla - reklamní zrcátka Ubytovací služby - 2 bytové jednotky (2 + 1, 2 + kk) - možnost dlouhodobého i krátkodobého pobytu

Povrchové úpravy Naše služby: - tryskání - pískování - protikorozní nátěry Služby provádíme ve vlastních prostorách. K těmto účelům vlastníme dvě haly. Nátěry provádíme ručně válečky či štětcem nebo strojově nástřikem.

Práce autojeřábem. Pronájem: - plošiny Prodej: - elektroinstalační materiál - svítidla Elektroinstalační práce: - silnoproudé a slaboproudé rozvody Zemní práce:

Služby: - projekční činnosti v rámci úpraven pitné vody - zastupování technologických firem na zahraničních trzích

Provádíme zemní práce, a to včetně převozu techniky, sutiny či zeminy vlastní kontejnerovou dopravou. Součástí našich služeb je také dřevovýroba v podobě dodávek stavebního či truhlářského řeziva.

Výroba interiérů Výroba kuchyní, skříní, dětských pokojů, schodišť, postelí a ložnic. Návrhy, cenová kalkulace, výroba, doprava a montáž na místě u klienta.

Montáž - zabezpečovací systémy včetně připojení k PCO pultům - kamerové systémy - požární systémy včetně připojení k PCO pultům - fotovoltaické elektrárny - domovní telefony - videotelefony - anténní rozvody. Elektromontážní práce.

Provádění: - pokrývačských a výškových prací, oprav a nátěrů střech.

Pokládání včetně dodávky: - PVC - parkety - korek - koberce - lamelové parkety Materiál dodáváme v různých vzorech i cenách Renovace parket včetně lakování ekolaky i epoxidové

Kamenosochařství. Kamenictví. Kamenosochařské práce: - úpravy sakrálních prostor - sochařské práce - restaurátorské práce - využití kamene v zahradě - odstraňování graffity, ochrané nátěry - výroba schodů, parapetů, dlažeb a ostění - výroba a oprava pomníků - řezání, tvarování a konečná úprava přírodního kamene - renovace ...

Podlahářství. Pokládka - plovoucí, laminátové, dřevěné a vinylové podlahy - PVC, linoleum - koberce. Renovace dřevěných parket.

Služby: - výroba, oprava, servis kotle, kontejnery, zásobníky, topná tělesa - montáž, oprava, servis plynová zařízení - vodoinstalatérské, topenářské práce - opravy a revize tlakových nádob - zámečnické a soustružnické práce Výroba: - kovová schodiště, zábradlí - pojezdové brány

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, servis: Provádíme: - fóliové hydroizolace plochých střech, teras, balkonů, jezírek a bazénů - kompletní dodávky, opravy a rekonstrukce střešních plášťů - izolatérské práce - klempířství - vakuové tvarování plastů Izolace plochých střech. Izolace bazénů. Izolace jezírek.

Výroba: - zakázková kovovýroba - prášková lakovna - obrábění kovů - držáky pro uchycení antén - antény s límcem - antény s radomem - držák antény s věncem pro průměry antén 1200 až 1400mm - komponenty pro sestavení tras, filtrů - směšovače, trafa, ozařovače, vlnovody. - pálení laserem (pálení a ohýbání plechů)