VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Vývoj, výroba, prodej, servis: - zdravotnické přístroje - infuzní technika, - multifunkční injekční pumpy, volumetrické pumpy Zakázková výroba na CNC obráběcích centrech - frézování - soustružení

Vodoinstalatérství, topenářství

Potisk samolepících etiket a štítků. Elektroslužby - montáž hromosvodů, elektrotechniky - revize elektro.

Truhlářství. Výroba - okna, dveře - nábytek - pergoly - dřevostavby.

Výroba - ocelové konstrukce stavební práce Svářečské práce Zámečnické prácevýroba - ocelové konstrukce

Činnost: - řešení problematiky koroze - poradenská, konzultační činnost v oblasti koroze

Služby: - montáž a revize elektrických zařízení.

Kovárna Sebuzín. Umělecké kovářství.

Sádrové omítky a lité podlahy - dodávky hrubých staveb - stavby na klíč - strojní omítky - lité anhydritové podlahy - epoxidové podlahy - sádrokartonové konstrukce - zateplovací systémy - rekonstrukce staveb - fasády - speciální povrchové úpravy – benátské štuky, betonimage - malířské a dokončovací práce.

Provádíme: - výstavba a rekonstrukce budov i bytů. - projektová dokumentace - zednické práce - horolezecké a výškové práce - malířské práce - elektroinstalační práce - instalatérské práce -odborné posudky staveb - stavební dozor - vnitrostátní i mezinárodní autodoprava.

Provádím: - výměny vodovodních baterií - připojení automatických praček - připojení myček nádobí - výměny WC, umyvadel, dřezů a ostatních zařizovacích předmětů v domácnosti - instalace a opravy vodoinstalace a vytápění - výměny pracovních desek kuchyňských linek - výměny radiátorů.

Provádíme: - pokrývačské, klempířské a tesařské práce.

Montáž, opravy a údržba elektrických zařízení: -měření a regulace technologických celků -průmyslové a domovní elektroinstalace -montáž a opravy kabelových vedení (NN, VN) -výroba rozvaděčů -výchozí a periodické elektrorevize -vypracování projektové dokumentace.

Služby: -speciální práce v oblasti průzkumu, těžby a využívání zemního plynu, ropy a termálních vod -Inženýrsko-geologický a hydrogeologický průzkum -speciální práce ve velkých hloubkách 500m a více, při vysokém tlaku a vysoké teplotě, speciální vybavení : -karotáž -perforace -cementace -testerování -intenzifikace ...

Zeměměřické práce: -geodetické práce -polohopisná a výškopisná měření nemovitosti -geometrické plány -měření GIS. Znalec z oboru geodézie a kartografie. ISO 9001.

Plynoinstalační práce Prodej a montáž - solární systémy REGULUS, JUNKERS, IMMERGAS

Práce: -topenářské -instalatérské -plynařské.

Humanizace prostředí zdravotnických, sociálních a jiných zařízení

Montáž, servis: - plynové kotelny - olejové kotelny - plynové infrazářiče - topné systémy - solární systémy - tepelná čerpadla - kotle na pevná paliva, krby, krbové vložky - akumulace. Rozvody plynu STL*, NTL*. Obchodní, montážní a servisní zastoupení firem: - VIESSMANN - KASPO.