Krejčovská panna, šicí stroj, látky, textilie anebo metráž. Bez těchto a mnohých dalších prvků se krejčovství zkrátka neobejde. Nakupujte u profesionálů anebo využijte profesionální služby v oblasti výroby, prodeje anebo oprav oděvů nejrůznějšího typu.

Prodej - dámské oblečení. Šití na zakázku.

Prodej, dodávka: -textilní galanterie -metrový textil. Služby: -zakázkové krejčovství.

Krejčovství, výroba: - pánské oblečení na míru

Kožešnictví. Výroba, maloobchod, prodej, přešívání, opravy: -módní kožešnické výrobky, kožichy z materiálů: -králičina přírodní, barevná, stříhaná -nutrie -norek -všechny druhy lišek -kožešnické doplňky (šály, čepice, límce, lemování kapuc, atd.)

Masáže. Kosmetika, modelace nehtů a krejčovství. Reiky.

Půjčovna svatebních a společenských šatů TRENDY. Zakázkové šití - modely - svatební a společenské šaty Prodej - modely - svatební a společenské šaty Půjčovna - netradiční svatební a společenské šaty - doplňky

Krejčovství, šití, úprava oděvů.

Služby, prodej: -zakázkové krejčovství:

Šití pracovních a dalších oděvů. Vyrábíme: - firemní a pracovní oděvy - kombinézy a bundy - kalhoty do pasu i s laclem - teplé vesty - bavlněná trička. Tiskneme loga na bavlněná trička, oděvy a přidáváme nášivky. Výroba maturitních triček

Šití, výroba, prodej: -reklamní a zahradní slunečníky -stínící střechy -plachty proti dešti -pracovní oděvy -kempingová výbava -stanové přístřešky, stany.

Prodej: -oblečení pro kojence, kojenecké zboží, textil, galanterie, ponožky -hračky. Opravy: -oděvy, výměna zipů. Šití: -ložní prádlo, závěsy a záclony. Čištění oděvů.

Krejčovský salón. Prodej, maloobchod: -dámské, pánské oděvy -kolekce -módní doplňky.

Opravy, prodej: -kožená galanterie -výrobky z kůže, koženky a textilií -brašny, tašky, kabelky, peněženky, oblečení -výměna zámků a dírkování.

Krejčovství. Zhotovování svatebních šatů.

Nabízí - taneční kurzy pro děti a juniory, letní taneční semináře, šití - taneční kostýmy.

Módní studio. Ateliér. Dámské a pánské modely za zakázku.