Krejčovská panna, šicí stroj, látky, textilie anebo metráž. Bez těchto a mnohých dalších prvků se krejčovství zkrátka neobejde. Nakupujte u profesionálů anebo využijte profesionální služby v oblasti výroby, prodeje anebo oprav oděvů nejrůznějšího typu.

Servis pro váš šatník - profesionální krejčovské opravy a úpravy oděvů. Pánské obleky na míru. Úpravy večerních a svatebních šatů. Košile na míru. Kravaty, kapesníčky, manžetové knoflíky. Poradenství a osobní servis.

Tvorba atelieru je zaměřena zejména na ženy, které kladou důraz na perfektní střih, kvalitní materiál a požadují jistou originalitu modelu. ATELIER KAROL Vám nabízí: - zakázkové a modelové šití dámských oděvů - poradenská a střihová služba - široký výběr materiálů - opravy oděvů. Dámské oděvy: - kostýmy - pláště - šaty - ...

Realizace a návrhy - nástěnných maleb - interiéru - originálních oděvů. Příprava ke zkouškám na uměleckou školu Ilustrace animovaných filmů

Krejčovství: - opravy a úpravy oděvů - zakázkové šití pánských, dámských a sportovních oděvů - maloseriová výroba.

Dámský krejčovský ateliér HEDA šije na zakázku dámské oblečení pro každý den i slavnostní příležitosti. Dámské krejčovství, halenky.

Zakázkové krejčovství Anna Zachařová, Praha, nabízí nejlevnější opravy oděvů, prádla a kůže v Praze, šití péřových dek a polštářů i čištění peří.

Krejčovství Výroba - textilní interiérové doplňky - patchwork

Výroba - firemní motýlky a vázanky Výroba - pánské, dětské a firemní motýlky a vázanky

Garn Zdena Kytírová nabízí: - pánské a dámské krejčovství - šití oděvů na míru i na zakázku - úpravy oděvů šitých, pletených a kožených - pletení na zákázku - hotové výrobky - malosériová výroba - čistírna oděvů - potáhování knoflíků - ruční žehlení - mandlování - praní prádla. Úprava oděvů: - výměny zipů - zkrácení ...

Velkoobchodní prodej: - SHARON LEE* baseballové čepice - JERZEES bavlněný textil nejvyšší kvality - Jt's collection bavlněný textil - Hanes bavlněný textil - 40 typů neznačkových baseballových čepic a pracovních oděvů na zakázku. Strojové vyšívání: - výšivky na trika, čepice, ručníky, polotovary oděvů, do kůže, ...

Nabídka kompletních služeb v oblasti strojního vyšívání a výroby propagačního textilu.

Výroba kojeneckého oblečení (od 0 do 3 let). Strojové vyšívání na reklamní textilie, firemní oblečení, pracovní oděvy a dárkové předměty.

Tradiční pánské zakázkové krejčovství Rexim vycházející z britské a vídeňské střihačské školy. Výroba: - sak - kalhot - obleků - kabátů - košil. Oficiální zástupce firmy Dormeuil-Paris. Velkoobchodní a maloobchodní prodej luxusních látek. Ruční šití pánských obleků a doplňků.

Krejčovství, zakázkové šití, opravy a úpravy oděvú, šití záclon a závěsů, prodej drobné galanterie, sběrna oděvů pro čistírnu.