Ostatní řemesla, jako košíkářství, kovotepectví, vypracovávání rodokmenů, sochařství, věštectví, zpracování kůže a kožešin, grafologické rozbory rukopisů a jiné manuální i rukodělné práce vyplňují mezeru mezi klasickými řemesly a průmyslovou výrobou.

Masáže. Numerologie. Parní bylinná lázeň. Detoxikační ozdravné kůry.

Výroba architektonických modelů. Výroba gravírovaných firemních tabulí

Vytvoříme pro vás rodokmen vaší rodiny, zpracujeme dobové rodinné dokumenty. Údaje převedeme do digitální podoby, vložíme fotografie vašich předků. Vhodné i jako dárek.

Prodej - ochranné pomůcky Kontejnerová doprava Pronájem - lešení Dodávka - stavební chemie Půjčovna - stavební mechanizace - nářadí Jádrové vrtání do železobetonu Montáž - lešení Prodej a servis - nářadí Železářstvíprodej - spojovací materiál.

Preparace - lovecké a rybářské trofeje - savci - ptáci

Rámování Restaurování obrazy, knihy, kresby - opravy betlémů Grafické návrhy (kaligrafie) Výroba - diplomy

Inženýrské práce v oblasti strojírenství.

Demolice železobetonových konstrukcí Vrtací práce pomocí diamantové techniky Opravy - betonové konstrukce

- shop - oblečení ADLER a LAMBESTE Nášivky - výšivky

Zabýváme se opravou obuvi a brašnářstvím. Díky již zmíněným bohatým zkušenostem jsme schopni zhotovit jakékoliv komplikované zakázky, se kterými se k nám naši zákazníci obracejí. Preferujeme kvalitu nad kvantitou, a proto pracujeme pouze s kvalitním materiálem ze zahraničí. .

Astrologie, numerologie, tarotové karty, kyvadlo, automatická kresba, karma, zdravotní diagnostika

Prodej, půjčovna, vývoj, výroba: -diamantové nástroje -elektrické ruční nářadí -stavební mechanizace -vrtání -řezání -broušení betonu, železobetonu.

Knihařské práce: -vazba knih, diplomové, bakalářské práce -vazba plátěná, kartonová, kožená -oprava starých a poškozených knih -desky, pouzdra -pasparty -desky na jídelní lístky -dárkové kazety, dekorativní předměty -diplomové práce. Další knihařské práce dle návrhu a přání zákazníka.

Stavební firma. Povrchové úpravy: - stavby - ocelové a betonové konstrukce.

Sídlo firmy. Výroba, velkoobchod: -betonářské bednící desky -truhlářská výroba -pořez dřeva

Rytectví. Výroba, prodej: -rytiny, štočky, rolky, tlačítka, firemní tabule, nápisy, plastická grafika, tabulky, nápisy.

Stavební práce: - rekonstrukce staveb - stavby na klíč - zateplování fasád - provádění monolitických stropů - strojní omítky. Projekční a inženýrská činnost.

Rámování: -kvalitní provedení -odborné poradenství -restaurování obrazů i rámů -patinování, zlacení -výkup a prodej starožitných rámů -blondelové rámy s ozdobnými rohy -hliníkové rámy -barevné a kovové designy -závěsný galerijní systém -rychlovýměnné hotové rámy -luxusní dřevěné leštěné rámy .

Odstraňování netěsností výrobních zařízení a potrubních rozvodů bez přerušení provozu.

Výroba, návrh: -pamětní desky -označení památek -orientační systémy -odlitky z bronzu a hliníku -historické listiny a pečeti -státní a městské znaky.

Speciální stavební práce: -trvalé odstranění vlhkosti zdiva -podřezávání staveb -řezání a vrtání zdiva, betonu, kamene -poradenská činnost ve stavebnictví.

Prodej, půjčovna a servis elektrického nářadí a nástrojů. Autorizovaný prodejce elektrického nářadí MAKITA: -MAKITA-záruční a pozáruční servis el.nářadí -vibrační desky Wacker -vibrační pěchy Wacker -čistící stroj na koberce Karcher -lamačky zámkové dlažby. Řezání asfaltu a betonu.