Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Činnost: - obrábění - zámečnické práce - lisování, svařování, řezání, stříhání, ohýbání.

Foukaná izolace: - aplikace dřevovláknité foukané izolace - lze izolovat i extrémně těžce přístupná místa, protože se izolace aplikuje hadicí o průměru 10 cm.

Sádrokartonářské práce: - půdní vestavby - podhledy - příčky - minerální podhledy.

Geodetická kancelář poskytující kompletní geodetické služby v oboru katastru nemovitostí. Dále se zabýváme zeměměřičskými činnostmi v investiční výstavbě zaměřením podkladů pro zpracování projektové dokumentace, zaměření skutečného stavu stavby apod. Geodetické služby: - geometrický plán pro vyznačení budovy v KN - geometrický plán pro ...

Výroba nábytku, zařízení interiérů a výroba stavebně truhlářských výrobků. Zakázkové truhlářství: - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - sestavy jídelen - obývací pokoje - dětské a studentské pokoje - předsíňové stěny - nábytek pro zdravotnické zařízení.

Naše firma sídlící v Českých Budějovicích nabízí na základě dlouholetých zkušeností svým zákazníkům veškeré malířské,  natěračské a tapetářské práce. V rámci této činnosti provádíme také dokončovací stavební práce. V současnosti jsme připraveni aplikovat nátěrové hmoty na jakýkoliv druh podkladu. Menší prostory malujeme válečkem a štětcem a na ...

Jmenuji se Petr Bednárik a svým zákazníkům nabízím komplexní malířské a natěračské práce. Zajistím Vám například malování pokojů, kanceláří, hal a schodišť a také nátěry dle vašich požadavků. Na základě dlouholetých zkušeností a používání kvalitních výrobků Vám nabízím především profesionální služby ve vysoké kvalitě a také dodržování termínů ...

Firma František Holkup se zabývá realizací staveb z kamene. V rámci své činnosti provádím komplexní kamenické práce, mezi které patří kamenná schodiště a schody, realizaci zámkové či kamenné dlažby, opěrné zdi či návrh a realizaci krbů. Sídlem naší firmy je město Český Krumlov. Práce, řemeslo: - kameník - kamenictví - kamenické ...

Prodej a montáž - zastoupení zn.HORMAN - garážová vrata sekční rolovací a výklopné včetně elektrických pohonů - průmyslová vrata - vjezdové brány - elektrické pohony do vjezdových bran - vjezdové závoryprodej, montáž, servis - garážová vrata HÖRMANN - elektropohony pro vjezdové brány a garážová vrata ...

Jan Vrlík nabízí výrobu kuchyní, kancelářského nábytku a ostatní truhlářskou výrobu. Výroba nábytku v kanadském a americkém stylu /originální dokumentace/.

Zabýváme se pestrou škálou slaboproudých rozvodů a technologií obzvláště se zaměřením na anténní a satelitní rozvody. Díky bohatým zkušenostem na Jindřichohradecku působíme nejen v našem okrese, ale i na území naší republiky.

Naše firma se zabývá výstavbou nových střech, opravou a rekonstrukcí stávajících střech. Provádíme veškeré pokrývačské a klempířské práce. Tesařské práce provádíme formou menších oprav a prací.

Provádíme veškeré pozemní práce: kopání základů, výkopové práce, inženýrské sítě, odbahnění rybníků. Jihočeský kraj, Šumava, Vysočina, Středočeský kraj

Zabývám se výrobou a montáží zámečnických prvků, Al profilů či výrobků z polykarbonátu a skla. Nabízím pergoly, verandy, zimní zahrady, lodžie či balkony. Prodej tepelně izolačních desek z polypropylenu i prosvětlovacích a stavebních desek.

Krejčovský ateliér: -zakázková výroba -konzultace, poradenství -prodej malých modelových kolekcí.

Dodávka, montáž, pokládka podlah a podlahových krytin. Druhy nabízených podlah: - podlahy dřevěné - podlahy vinylové - PVC krytiny - laminátové plovoucí podlahy - podlahy z přírodního linolea tzv. marmolea - korkové podlahy - koberce.

Naše firma sídlící v okrese Český Krumlov se zabývá montážemi tepelných čerpadel, instalací a revizí elektrických zařízení. Služby: - elektroinstalační práce - montáž tepelných čerpadel - revize elektrických zařízení - instalace elektrických zařízení Najdete nás v obci Loučovice 278 v okrese Český Krumlov.

Činnost: - instalace indikátorů topných nákladů (lidově měřičů spotřeby tepla) - servis vodoměrů - rozúčtování nákladů - energetické poradenství - instalatérské práce - instalace fotovoltaických elektráren.

Rekon Insta je váš spolehlivý partner při realizacích staveb všeho druhu. V portfoliu našich služeb naleznete i vodoinstalační, plynoinstalační, elektroinstalační a topenářské práce.? S precizností a profesionalitou sobě vlastní zvládáme i zemní práce, výstavbu protipovodňových opatření nebo zbudování kanalizačních a vodovodních řádů, včetně ...

Naše firma Zednictví MAZU se zabývá realizací strojních omítek s maltovými směsmi od firmy HASIT, zateplovacími systémy s výrobci polystyrenu Extherm a povrchovou úpravou s výrobcem Weber. Oba výrobci jsou ověření a mají kvalitní výrobky. Dále obkladáme koupelny a zajišťujeme pokládku dlažeb a můžete se na nás obrátit také s požadavkem na ...

Hlavním oborem naší firmy jsou klempířské, tesařské, pokrývačské a sádrokartonářské práce. Mimo jiné se zabýváme montáží a revizí produktů Promat. Jsme také proškoleni v protipožárních konstrukcích od firmy Rigips. V současné době nabízíme všechny střešní produkty na trhu a samozřejmostí jsou odvedené kvalitní řemeslnické práce. Zabýváme se také ...

Dřevařská, pilařská výroba: - výroba dřevotřískových desek - stavebně truhlářská výroba - impregnace dveří, lepených profilů, dřevotřískových desek a obalů - obkladové a podlahové palubky - eurohranoly.

Činnost: - regulace a úspory tepla - podlahové vytápění - projekce MaR - opravy, rekonstrukce a servis výměníkových stanic - parní výměníky - bezkanálové rozvody tepla a teplé vody - tepelná čerpadla.

Čalounické práce: - zakázková výroba čalouněného nábytku a matrací - opravy veškerého čalouněného nábytku - čalouněné dveře - opravy autočalounění.