Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Služby - úprava paznehtů skotu - stavba ohrad.

Služby: -elektromontáže -elektroinstalace rodinných domků, nebytových prostor, škol, restaurací -revize -kabelizace NN i NV -opravy elektroinstalace.

Tesařské, klempířské a pokrývačské práce.

Stavební práce - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - zateplování - fasády - zednické práce - obkladačské práce.

Služby: - výklad karet - čtení z ruky - numerologie - očistné rituály - kartářka.

Montáž: - sádrokarton - minerální kazetové podhledy

Činnost: - nákladní autodoprava - zemní práce.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské. -elektroinstalatérské. -zemní prace. Montáž: -tepelná čerpadla. -solární systémy. Projekce: -vytápění.

Prodej, montáž: -plastová a dřevěná okna -hliníková okna a dveře -zimní zahrady -zateplování budov -garážová vrata -interiérové dveře -stínící technika.

Montáž - solární systémy - tepelná čerpadla - klimatizace Dodávka a montáž - ústřední vytápění - kotle Obrábění

Zámečnické práce. Výroba: -ocelové konstrukce

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Hostinská činnost -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných ...

Služby: - elektroprojekty - projektování slaboproudých systémů - měření a analýza kvality elektrické energie - elektroinstalace - strukturované kabeláže - optické kabeláže a sítě - zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace

Služby: - montáže a opravy elektrických zařízení - ŘZS, EPS, CCTV, STA - strukturovaná kabeláž - čidla a domovní telefony - revize el.zařízení do 1000V - revize nářadí a spotřebičů.

Veškeré geodetické práce: - geodézie v katastru nemovitostí: - geometrické plány - vytyčování hranic pozemků - inženýrská geodézie: - tvorba polohopisných a výškopisných podkladů pro tvorbu projektové dokumentace - výkon funkce odpovědného geodeta - vytyčení stavebních objektů a tvorba protokolů - zaměření ...

Čalounictví. -autočalounictví -opravy čalounění -výroba čalouněného nábytku -prodej molitanu -molitanové matrace.

Stavební práce: -sanace vlhkého zdiva metodou podřezání -tryskání ocelových konstrukcí -drenážní a odvětrávací systémy staveb -lokální opravy průmyslových podlah -opravy hydroizolačních plášťů plochých střech -hydroizolace spodních staveb.

Práce: -vysokozdvižná plošina -zemní práce. Doprava: -nákladní-AVIA L30, AVIA kontejnery.

Revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení, tlakových nádob stabilních a kotlů. Odborné vzdělávání v oboru plynových zařízení.

Elektro studio - projekce, školení a revize elektro NN. Soudní znalecké posudky.

Veškeré zemní práce, stavby kamenných opěrných zdí, rybníky a jezírka, úpravy zahrad a terénu, hloubení výkopů, přípojky, základy. Stroje:Menzi Muck-lžíce 30cm, 40cm, 60cm, 80cm, svahovací lžíce, kátrovací lžíce. Bobcat T190 pásový smykový nakladač. Wacker Neuson ET24 minibagr 2, 5tuny. Hákový nosič kontejnerů Volvo FM12 nosnost 15, 5tuny, ...

Truhlářství, podlahářství - výroba bytových doplňků.