Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Truhlářství. Práce: -truhlářské Výroba: -dřevěná schodiště včetně zábradlí -obkládání betonových a kovových schodišť -kuchyně -vchodové a vnitře dveře včetně posuvných, posuvné stěny -nábytekz lamina, z dýhované dřevotřísky, z masivu (kancelářské, dětské pokoje, ložnice, předsíně) -okna špaletová, jednoduchá, eurookna.

Aplikujeme: - stříkané izolační materiály (POLYUREA, PUR pěna) - systémy na bázi silikonu (pro renovace a hydrofobizaci - impregnaci. Mobilní tryskání a pískování se sníženou prašností system Torbo. Termovize - letecká. Výškové práce, renovace střech, kamene, čištění fasád.

Výroba, prodej: -výrobky z kovu -domácí potřeby -mlýnky na strouhanku, mák, zeleninu, ovoce -výměnné bubínky -ekologické komínové nástavce EKON -kovové regály, stojany na kola, udírny -věšáky na ručníky, řezačky na papír -kovový kempingový nábytek -rybářský nábytek -sedačky. Zakázková výroba: -povrchová úprava kovů ...

Regionální středisko bezpečnosti práce Revize vyhrazených technických zařízení: elektrické zařízení, hromosvody a nářadí kotle a tlakové nádoby plynové zařízení zdvihací zařízení Obecná bezpečnost práce, požární ochrana Přezkoušení: elektrikářů z vyhl. č.50/1978, topič kotlů, obsluhovatel tlakových nádob, obsluhovatel plynových zařízení, ...

Prodej uhlí, dřeva skládání dopravníkem 4m. Zemní stavební práce. Pásové rypadlo 3, 5t. lžíce 30, 40, 50, 60, 120 cm. Drapák 150 -300L. Kontejner 7-10t. Ruka do 9.5 m. max. 4, 5 t. Asfaltování. Vrtání sloupů na plot průměr 22 - 32 cm do 120 cm. + další stavební technika.

Elektromontážní práce. Velkoobchod, maloobchod, prodej - elektroinstalační materiál.

Broušení - nástroje Kovoobrábění

Zakázková výroba z nerezové oceli -komponenty i celé konstrukce strojních zařízení -výroba přesných lisovaných dílů na CNC ohraňovacím lisu -výroba svařovaných, plechových a profilových konstrukcí -malo a středně sériová výroba dílů z plechu -široký sortiment nerez plechu a profilového materiálu s -výroba i pro zahraniční partnery ...

Zastoupení pro Jindřichohradecko, Jihlavsko a Třebíčsko. Truhlářské potřeby: -lamino desky Kronospan II jakost, pracovní desky, dvířkovina.

Práce: -rekonstrukce bytových jader, podkroví a půdních vestaveb -rekonstrukce koupelen -zednické a obkladačské práce

Výroba a montáž dřevěných příhradových vazníku. Drobné tesařské práce.

Brusírna, broušení, prodej: - dřevoobráběcí nástroje

Demoliční a zemní práce, recyklační centrum Jivno 80.

Dřevointerier - výroba, prodej, truhlářství: -kuchyňské linky -komody, skleníky -příborníky, knihovny.

Zemní práce, zakládání staveb, autodoprava, pronájem stavebních strojů.

Výroba nástrojů pro výrobu plastových profilů.

Kompletní služby v oboru suché výstavby. Sádrokartonářské a zahradnické práce. Prodej: - systémy suché výstavby - sádrokartony - minerální podhledy - izolační materiál.

Řemesla, služby spojené s vlhkých zdivem.

Kovovýroba, prodej: - výrobky - nerez, hliník, ocel - svářování - hliník - obrábění - lisování - hliníkové lodě a stroje pro produkci a zpracování sladkovodních ryb.

Služby: - elektroinstalace - drobné zednické práce - oprava, servis gastro zařízení

Montáž: - sádrokartonové příčky a předsazené stěny - sádrokartonové podhledy - sádrokartonové konstrukce atypických tvarů

Truhlářství, výroba: - zakázková výroba nábytku - pergoly - zahradní domky