Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

Radev s.r.o.
Klempířství a pokrývačství Martin Hlaváč
VPM solutions s.r.o.
POSTOLKA-DRILLING, s.r.o.
Tudos Solution s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Hledáte odborníka na těsnění a sanace staveb? Potom nám dovolte představit společnost Injekta s.r.o., která má v tomto oboru letité zkušenosti. Zabýváme se těsněním a sanací staveb proti vlhkosti a vodě. Máme zkušenosti s těsněním různých typů konstrukcí, jako jsou suterény, sklepy, garáže, balkony, nádrže i bazény.
Injekta s.r.o. - těsnění a sanace staveb
Obrábění a frézování na CNC strojích.

Kovovýroba: - výroba a zpracování nerezového, hliníkového a železného materiálu - schodiště, zábradlí - nádrže - výrobní stroje a potrubí pro potravinářský průmysl - gastronomické zařízení Služby: - zámečnické práce - svařování metodou TIG, MIG / MAG - stříhání plechů Prodej, e-shop: - nerezové komponenty

Sklenářství SV-Okno Havarijní zasklívání do 24h, výlohy, izolační dvojskla, trojskla, prosklená schodiště, pískování skel, nadsvětlíky, skleníky, akvária, bezrámové zasklívání.

TSE spol. s r.o. je výrobní společností, která působí na tuzemském i zahraničním trhu v oboru elektroniky a elektrotechniky.

Truhlářské práce. Zakázková výroba, opravy: -dveře -vchodové a vnitřní -masiv -schodiště -kuchyňské linky -interiéry -postele, palandy, skříně -rustikální nábytek na zakázku.

Kompletní sádrokartonářské práce, minerální podhledy, akustické podhledy a obklady, kovové stropy, rekonstrukce interiérů, půdní vestavby. Poradenství.

Prodej, montáž, servis: - zasklívání teras, pergol - bezrámové zasklení - hliníkové pergoly - hliníkové altány -žaluzie horizontální -žaluzie vertikální -šatníky, skříně na míru, vestavěné -INDECO Navíjecí a posuvné systémy: -rolety, vrata, hliníkové mříže -shrnovací stěny a dveře na míru i prosklené -markýzy, markýzové ...

Výroba, montáž, generální opravy a rekonstrukce a provádění revizních zkoušek vyhrazených zdvihacích zařízení. Servis vyhrazených zdvihacích zařízení. Zámečnictví a elektroinstalace.

Klimatizace, vzduchotechnika, vzduchové clony, chlazení, vytápění, elektroinstalace, HVAC, protihlukové stěny, kryty, žaluzie, technické zařízení budov. Měření a regulace.

Služby, práce: -asfaltování vozovek. -opravy překopů vozovek. -řezání asfaltových, betonových vozovek. -frézování vozovek. -dlaždičské.

Jsme rodinná firma, která provádí elektromontážní práce v průmyslových objektech, elektroinstalace rodinných domků, stavby venkovního vedení NN, kabelové sítě NN, rozvody veřejného osvětlení, montáž hromosvodů.

Zámkařství Prodej, montáž: -bezpečnostní dveře BEDEX, Sherlock -trezory -zámky -klíčové systémy -nůžkové mříže -nouzové otevírání dveří -otevírání trezorů. -otevírání automobilů

Instalatérstsví: -topení -voda -plyn. Revize plynu.

Stavební práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské. Prodej: -klempířské prvky.

Naše firma nabízí stavby na klíč, rekonstrukci domů, zateplování fasád, terénní úpravy, ale také kamenické a klempířské práce, drobné rekonstrukce interiéru, vše dle přání zákazníka.

Kominictví Sušický - provádíme veškeré kominické práce. Nabízíme čištění, kontrolu komínů a revize pro plynná, kapalná i tuhá paliva. Stavění a opravy komínových těles všech druhů. Dále nabízíme vložkování komínu pro všechny druhy paliv a frézování.

Pracuji až na výjimky s kůží, kterou zpracovávám vlastním jedinečným postupem. Vznikají tak obrazy, reliéfy, volné plastiky i artefakty s užitnou hodnotou. Velká část tvorby vzniká na objednávku do soukromých i veřejných prostorů Realizace: např. interiérová plastika pro Výzkumné centrum v Dubnu u Moskvy (1985), pro akciovou společnost ScoS v Č. ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických a plynových zařízení.

Služby - správa lesů: težební činnost, prodej dřeva - technické služby: ošetřování a údržba veřejné zeleně, údržba komunikací, provoz sběrného dvora - přidružená výroba: truhlářské, tesařské, klempířské a pokrývačské práce

Výškové práce montážní plošinou do 13-ti metrů.