VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Tesařské práce Izolace plochých střech - zateplení mezistřešních prostor Klempířské práce Pokrývačské práce

Zakázková výroba interiérového nábytku, dětských houpaček a pergol. Výroba a montáž plotů. Nabídka služeb hodinového manžela, zajištění elektrikářských prací, montáže a demontáže nábytku, lustrů, svítidel a doplňků do kuchyně. Dále výroba psích boud a pelíšků.

Prodej, pokládka a renovace - koberce - PVC - podlahy (plovoucí, dřevěné, korkové) - parkety

Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

Prodej a pokládka: -podlahové krytiny -plovoucí podlahy -parkety, PVC, vinylové dílce, koberce, korek -podlahářská chemie -obvodové, přechodové lišty, doplňky. -příprava podkladu (stěrkování, dřevotříska a OSB desky).

Geodetické práce, vytyčování hranic, zaměřování staveb, podklady pro projekty, poradenství v katastru nemovitostí.

Interiérové studio TOFR České Budějovice. Široký výběr dveří, podlah. Realizujeme kuchyně a nábytek na míru. Návrh a montáž Pergol.

Společnost nabízí poradenské služby při: -instalacích a rekonstrukcích obnovitelných zdrojů energie -při změnách zdrojů vytápění -zateplování objektů a aplikaci úsporných opatření -energetické studie.

Truhlářství. Výroba - okna, dveře - kuchyně - nábytek na míru. Rekonstrukce podkroví, interiérů a koupelen - sádrokartonářské práce - obkladačské práce.

Kompletní program dřevěných podlah. Velkoobchod, maloobchod a pokládka: - koberce bytové, zátěžové, - PVC, - plovoucí dřevěné podlahy, lišty, - korky-korkové podlahy, - renovace parket a dřevěných podlah, - bambusové rolety a markýzy, - záclonové tyče.

Naše společnost B+V Trans s.r.o. z Tábora zajišťuje přepravu a stěhování nadměrných nákladů a jeřábnické práce. Jsme zkušenou firmou s dlouholetou tradicí. Činnost: - přeprava a stěhování nadměrných nákladů (30 let praxe) - jeřábnické práce, práce autojeřábem do 100 tun (40 let praxe).

Truhlářství. Práce: -truhlářské -zakázkové truhlářství -stavební i bytové truhlářství -kuchyně, vestavěné skříně, ložnice -dětské pokoje, bytové doplňky -špaletová okna -dveře vchodové, interiérové.

Projekce, poradenství: -voda, topení, plyn -vzduchotechnika -klimatizace.

Společnost se zabývá komplexním řešením na míru od poradenství až po dodávku a montáž zařízení včetně servisu ve všech oborech naší činnosti. Obory pro technická zařízení budov (TZB): -klimatizace -vzduchotechnika -vytápění -plyn. V oboru vzduchotechniky a klimatizace dodáváme kompletní zařízení všech systémů klasické vzduchotechniky ...

Poradenství, projekce, výroba, montáž a servis: - dřevěná, ocelová, kombinovaná schodiště a vchodové dveře

Stavební práce: -zemní -odbahňování rybníků širokopásovými stroji -inženýrské sítě -hloubení rýh rýhovačem šíře 0, 25 a 0, 45 m*** -čištění a opravy melioračních systémů -protlaky pod vozovkou průměru 80-1200 mm** -rekultivace -traktorbagry JCB*.

Stavební společnost: - pozemní stavitelství - projektová dokumentace -veškeré druhy sanací -zemní práce - tesařské práce - pokrývačské práce -odbahňování rybníků -výškové práce -dláždění koryt, komunikací -odvoz, ukládka zeminy -likvidace suti

Montáž, rekonstrukce, revize: -distribuční, prefabrikované trafo-stanice -rozvodny 22, 110, 400 KV -průmyslové elektroinstalace -elektrické zařízení NN, VN, VVN -stavební práce -systémová řešení protipožárních opatření budov.

Prodej, oprava, servis: -čerpadla MALYŠ, WILO, CALPEDA -zahradní technika AL-KO -motory TECUMSEH Výroba, prodej: -strojní zařízení -čerpadla ROB-2 -vodárna ŽÁBA. Práce: -soustružení -frézování -svařování -zámečnické. E-shop.

Stavební společnost: -novostavby a rekonstrukce komunikací, chodníků -výstavba a rekonstrukce vodovodních a kanalizačních řadů -výstavba a rekonstrukce plynovodních řadů a ostatních inženýrských sítí -provádění zemních prací -výstavby ZTV -demolice objektů

Služby: -geodetická kancelář -práce geodetické.