VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Služby: -údržba veřejné zeleně -údržba soukromé zeleně -výškové práce -úklidové práce -demoliční práce -přepravní služby

Stavby: -novostavby -inženýrské a ekologické -rekonstrukce -zateplování objektů -zpevnění ploch a komunikací. Doprava: -nákladní. Práce: -zemní -zámečnické -ocelové konstrukce, zábradlí, mříže -jeřábnické. Oprava, servis: -motorová vozidla. Půjčovna: -trubkové a HAKI lešení včetně ochraných sítí -systémové ...

Zakázková kovovýroba: -konstrukce -schodiště i točité -zábradlí -vrata -okna -dveře -brány -mříže -ploty -lavičky

Výškové práce - rizikové kácení stromů - péče o zeleň - nátěry střech - odstranění sněhu - veškeré stavební dokončovací práce - opravy komínů.

Práce: -slévárenské -truhlářské -nástrojářské. Výroba: -sklářské formy pro všechny druhy sklářských strojů

Služby: -projektování dopravních staveb -inženýrská činnost v oboru dopravních staveb -zajištění realizace dopravních staveb -geodetické práce.

Recyklace stavebních odpadů - stavební suť, stavební odpad - materiál z demolic vozovek - drcení kamenů v lomech - recyklace drážních štěrků. Stavební činnost - zemní práce - rekonstrukce vozovek a komunikací - výstavba pozemních objektů - demolice. Drcení a třídění nerostných surovin v lomech.

Stavební práce, výstavba: - rodinné domy - zateplení budov

Elektroinstalační práce, montáže, revize. Montáž a revize hromosvodů.

Stavba, výstavba: -bytové stavby -rodinné domy -průmyslové stavby -rekonstrukce -izolační práce

Práce: - sádrokartonářské - tesařské - truhlářské - zednické

Kovovýroba: - přesné svařování - obrábění

Tesařské a truhlářské práce. Výroba - chaty, altány - přístřešky, pergoly - kuchyňský nábytek - okna a dveře - schodiště, zábradlí

Stavební firma - realizace staveb - výstavba rodinných domů, průmyslových staveb - rekonstrukce budov - zateplování objektů - montáž keramických obkladů a dlažeb.

Veškeré zednické práce - izolace, přestavby a rekonstrukce bytových jader - obkladačské práce

Stavební firma. Práce: -zednické -zateplení objektů -obkladačské -sádrokartonové konstrukce -půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader a koupelen -stavby na klíč -rozvody vody, kanalizace-vodoinstalace -montáž a dodávka zařizovacích předmětů -elektroinstalační práce -revize elektro -hromosvody -dodávka a montáž ...

Práce: - malířské - natěračské Prodejna barvy laky: Český Krumlov, Tovární 66 Tel.: 380726022

Práce: - malířské - natěračské - tapetářské

Prodej: - pevná paliva - uhlí Nákladní autodoprava. Zemní práce.

Stavby: -rodinné domy - i projekce -rekonstrukce -obnova a zateplení fasád.

Středisko Jindřichův Hradec. Stavby-stavební práce: -bytová, občanská, průmyslová výstavba -stavby na klíč -rekonstrukce objektů -inženýrské sítě -zemní práce.

Geodetická kancelář -kompletní geodetické práce -geometrické plány a vytyčování hranic pozemků -zaměření staveb pro kolaudaci -vytyčování sítě a vytyčení staveb -mapové podklady pro projekt -digitální technické mapy -zaměření inženýrských sítí.

Projekce: -venkovní a kabelové sítě VN a NN -trafostanice VN/NN -domovní a průmyslové elektroinstalace. Práce: -geodetické -zaměření inženýrských sítí -geometrické plány -elektromontáže. Půjčovna: -elektrické ruční nářadí HILTI. Prodej: -elektrozboží a elektroinstalační materiál.