VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
Radev s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
Naše společnost poskytuje širokou škálu služeb v oblasti kovovýroby pro soukromé i firemní zákazníky. Zaměřujeme se na zámečnictví, svařování, výrobu a montáž kovových konstrukcí, zábradlí, schodišť, plotů, bran i vrátek. Máme za sebou mnoho úspěšných zakázek a spokojených zákazníků. Klademe důraz na profesionalitu, kvalitu a spolehlivost.
RB Delivery Work s.r.o. - kvalita v oboru kovovýroby
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Služby: -malování s úklidem -natěračství -čištění koberců, sedacích souprav, autobusů -úklidy domácností, kanceláří, zahrad -mytí oken, stěhování -vyklízení sklepů, půd a další -broušení dřevěných podlah a parket -zednické práce -štukování -veškeré opravy -odvoz odpadu -úklidy před kolaudací -sečení trávy křovinořezem

Výroba, prodej: -elektroměrové, okruhové a skříňové elektrorozvaděče. Montáž: -elektroinstalace rodinných domků a bytů -zabezpečovací zařízení -hromosvody. Opravy: -v průmyslu a zemědělství Služby: -projekce a revize elektro.

Výkup a sběr druhotných surovin: -kovových odpadů -elektrických kabelů a příslušenství Ekologická likvidace, demontáž: -kotelen a tepláren -el. kabelů a příslušenství -konstrukcí -strojních provozů. -nádrží i na ropné produkty, -zajištujeme čištění a odvýbušnění nádrží -vše včetně dokladů o ekologické likvidaci -pomoc ...

Kovářské a zámečnické práce.

Prodej: -plexisklo čiré, kouřové, mléčné, barevné-organické sklo AKRYLON. Řezání, ohýbání, lepení na zakázku. Provozovna: -Borovnice 9, 37007 České Budějovice Truhlárna: -výroba nábytku -interierové dveře.

Hledáte kvalitního výrobce pomníků nebo potřebujete jiné kamenické práce? Naše Kamenictví - Miroslav Vandas je Vám k dispozici. Provádíme profesionální kamenické práce a taktéž vyrábíme pomníky z přírodního kamene dle přání klienta. Poskytneme Vám komplexní služby - prodej, montáž, čištění. U nás můžete zakoupit náhrobní desky z černého skla, ...

Pozemní stavitelství: - novostavby (bytové, občanské, administrativní) - rekonstrukce - terénní úpravy - zemní práce Zámečnické práce: - ocelové konstrukce - opláštění - zámečnické práce.

Chcete si pořídit nový bazén, vířivou vanu či saunu? Obraťte se na nás! Nabízíme prodej a montáž rodinných bazénů s příslušenstvím, vířivé vany a sauny. Zajišťujeme rekonstrukce stávajících bazénových souprav, záruční a pozáruční servis, pravidelné kontroly a servis funkčních bazénů. Jsme oficiálním partnerem francouzské firmy JEAN DESJOYAUX ...

Zednictví -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Kamnářství

Autodoprava - nákladní vnitrostátní Půjčovna - stavební stroje Demolice (hydraulické bourací kladivo) Zemní práce - řezání asfaltu a betonu Půjčovna - hutnicí technika

Práce: -rekonstrukce budov -stavby na klíč -tesařské práce -zemní práce minibagrem PL** JOB* -řezání asfaltu a betonu -přistavování kontejnerů -odvoz sutě.

Truhlářství, podlahářství -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Zednictví

Zámečnictví, nástrojářství

Truhlářství. Zakázková výroba: -kuchyňské linky -nábytek -vestavěné skříně -schody, vrata, ploty -zahradní domky -pergoly, přístřešky -pískoviště, záhonové obruby. Služby: -pokládka dřevěných, plovoucích podlah -vyměření podlah.

Prodej, montáž: -koberce a PVC bytové a objektové -všechny druhy plovoucích podlah -korkové podlahy a obklady -čistící zóny -rohože -lemovací a přechodové lišty -stavební chemie SCHÖNOX -podlahové laky SYNTEKO -podlahářské práce, pokládka.

Služby, řemeslo: -zámečnické práce -oprava strojních součástí -prodej hutního materiálu včetně dělení -střihání plechu -řezání materiálu plazmou Zakázková výroba: -brány -schodiště -zábradlí.

MAL-FAS Služby: - čištění, štukování, malování a nátěry vnitřních i venkovních fasád a omítek. - lakýrnické práce - zednické práce - obkladačské práce - úklidové práce - služby po celé České a Slovenské republice.

Povrchová úprava kovů galvanizace

Truhlářské práce - interiérové vybavení

Návrh, montáž, servis - zabezpečovací, indentifikační a kamerové systémy detektory, sirény, docházky Návrh, montáž, servis - požární systémy hlásiče, nasávací jednotky Slaboproudé instalace Servis, montáž - komunikační systémy (ústředny, domovní telefony, ...)

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím Zednictví

Vodoinstalatérství, topenářství -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny